proszę, możecie pisać jak bardzo się jaracie powrotem ryu
Ten post był edytowany przez Tawotnica dnia: 07 lipca 2025 - 11:28
proszę, możecie pisać jak bardzo się jaracie powrotem ryu
Ten post był edytowany przez Tawotnica dnia: 07 lipca 2025 - 11:28
Ech, Platinum zrobiło cokolwiek dobrego po Nierze?
ng2 black na ue5 jest w gejpassie
nikogo
Wukong to nie soulslike.
Wg. internetów to w sumie bardziej Sekiro z elementami soulslike, kiedy ja mówiąc o NG mam na myśli slashery sensu stricto - jak Bayonetta, jak DMC aniżeli Nioh czy Sekiro właśnie. Mam mocny niedosyt tego typu gier.
No a właśnie Platinum Games do tej pory robiło siekanki w stylu Devil May Cry, które się od Ninja Gaiden mocno różnią... Mam nadzieję że NG4 to będzie bardziej NG niż DMC w skórze NG.
Przeszedłem wszystkie Gaideny, ale Sigmy.

Ech, Platinum zrobiło cokolwiek dobrego po Nierze?
Podobno Astral Chain. Ale NG4 wygląda naprawdę spoko. Może wrócą do bycia kozakami.
Po Astral Chain (87%) była jeszcze Bayonetta 3 (86%) i jeszcze ta mała gierka z Bayo (80%).
I jakie wrócą do bycia kozakami, jak nadal są? Kwestia pieniędzy.
Jak przyjdzie wydawca i powie "chcemy bardzo dobrą grę" i odpowiednio zapłaci, to PG z palcem w dupie zrobi grę na ponad 80%.
A jak nie ma takich zleceń, to biorą te słabo płatne, żeby nie zdechnąć z głodu i wtedy wypluwają mocne średniaki.
Przychodzi skąpy Activision i mówi "mamy licencję Turtlesów, dużo nie zapłacimy, ale zróbcie jakąś grę, dzieciaki i tak to kupią" i wtedy PG robi grę Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan ze średnią 55%.
No a właśnie Platinum Games do tej pory robiło siekanki w stylu Devil May Cry, które się od Ninja Gaiden mocno różnią...
Chyba zapomniał pan o Metal Gear Rising, gdzie jest szybkie siekanie i bieganie po ścianach rodem z Ninja Gaidenów.
Bayonetta 3 ma strasznie wysoką średnią jak na gówno, którym jest. Bosze, jakie to było słabe, nawet nie dokończyłem, a tyle czasu grałem w dwie poprzednie.
Skoro nie ukończyłeś, to nie masz prawa, aby mówić, że gra jest gównem. ;]