Skocz do zawartości

Zdjęcie

Lego Voyagers

Light Brick Studios Annapurna Interactive Switch 2 Switch PS5 PS4 XSX PC

• Zaloguj się by odpowiedzieć
4 odpowiedzi na ten temat

#1 Pico Napisany 16 września 2025 - 09:07

Pico

• Forumowicze
  • 12 015 Postów:
maxresdefault.jpg

Myślałem, że gra ma swój temat, ale nie znalazłem. A czekałem na ten tytuł.

LEGO coop, gdzie śmigamy dwoma klockami.

79/100 na meta, więc jest git. Na pewno zagramy z Wredną, może dzieciaki też przejdą.

• 3

#2 Tawotnica Napisany 24 września 2025 - 07:47

Tawotnica

Samus Aran

• Moderatorzy
  • 16 077 Postów:

Przeszedłem ostatnio z ziomeczkiem online, nawet używając Nintendo GameChat™ :olo:

Gra jest stworzona wyłącznie pod co-op i ma dostępną darmową appkę dla drugiego gracza, podobnie jak Split Fiction czy inne gry Hazelight. Mam nadzieję, że to stanie się trendem.

Lego Voyagers afera na niecałe cztery godzinki i jest relaksującym symulatorem chodzenia klockami z okazjonalnymi puzzlami tu i tam, polegającymi najczęściej na budowaniu platform z klocków albo obsługiwaniu w dwójkę jakiś maszyn czy dźwigni. 

Normalnie to bym zjechał tę gierkę z góry na dół jako za krótką, nudną szpilę, w której jak zadania stają się interesujące to już zaczynają lecieć napisy końcowe, ale co-op tu trochę zmienia sytuację. We dwóch lepiej się nudzi :olo:

Jak na grę o dwóch klockach Voyagers potrafi być nie tylko urocze, ale momentami też całkiem wzruszające. Jeśli macie parę godzin w zanadrzu i kogoś do grania to na jesienne wieczory w sam raz to pyknięcia. 

Ten post był edytowany przez Tawotnica dnia: 25 września 2025 - 08:22

• 3

#3 ACZ Napisany 24 września 2025 - 14:13

ACZ

Samiec Alfa

• Reformatorzy
  • 39 114 Postów:

Połączyć:

http://nikogoforum.p...-lego-voyagers/

• 0

#4 Pico Napisany 24 września 2025 - 19:15

Pico

• Forumowicze
  • 12 015 Postów:
Tawot pierwszy dał mi plusa, gdy ostatnio założyłem temat... a teraz alzheimer i sam zakłada temat;D.
  • 0

#5 Tawotnica Napisany 25 września 2025 - 07:05

Tawotnica

Samus Aran

• Moderatorzy
  • 16 077 Postów:

starość nie radość. Jeszcze chwila i tylko w gierki typu Voyagers będę w stanie grać :olo: 

• 0

Inne z tagami: