Swoja droga, nie mam zielonego pojecia czemu, ale strasznie, STRASZNIE podoba mi sie pomysl z mgłą sprowadzajaca smierc
Łał, to nawet w Japonii, Lost jest tak popularny?

Swoja droga, nie mam zielonego pojecia czemu, ale strasznie, STRASZNIE podoba mi sie pomysl z mgłą sprowadzajaca smierc
Łał, to nawet w Japonii, Lost jest tak popularny?
Źródło: http://www.maxconsol...ws&newsid=34441London (10th December 2008) – Square Enix Ltd., the publisher of Square Enix® interactive entertainment products in Europe and other PAL territories, today announces that Atlus's Persona™ 4 will be released across PAL territories in Spring 2009, exclusively on the Sony PlayStation®2 computer entertainment system. (...)
Jest ponoć tylko parę pobocznych nawiązań do Persony 3, ale raczej nic wielce istotnego... Co nie zmienia faktu, że P3 (zwłaszcza FES) też warto sprawdzićNie grałem w żadną z poprzednich części. Myślicie, że mogę zacząć od czwartej? Stracę coś?
edit: serio się pytam, średnia 94% do czegoś zobowiązuje chyba?
Odin Sphere już przecież wydali wcześniejS-E wydaje gre Atlusa ? ^^ I do tego Persone ?! A myslalem, ze juz nic mnie nie zdziwi na tym swiecie....
Hmm, a faktycznie. Mój błądEkhem... Odin Sphere byl produkcji Vanilla Ware... ktora w stanach [i bodajze w japanii] wydal Atlus...
Ekhem... Odin Sphere byl produkcji Vanilla Ware... ktora w stanach [i bodajze w japanii] wydal Atlus...Odin Sphere już przecież wydali wcześniej