Kultowa jedynka wciąż uchodzi za jedną z najbardziej wymagających gier wszechczasów. Wasze opinie?

Halo: Combat Evolved
Rozpoczęte przez
qsh
, 02 05 2008 15:57
8 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 maja 2008 - 15:57
Napisany 02 maja 2008 - 18:33
Gra dalej roxuje najbardziej na świecie - moja opinia 
A bardzo wymagająca jeśli chodzi o single'a jest w zasadzie tylko na Legendary, ale chyba nie aż tak skoro nawet mi udało się ją skończyć
HALO

A bardzo wymagająca jeśli chodzi o single'a jest w zasadzie tylko na Legendary, ale chyba nie aż tak skoro nawet mi udało się ją skończyć

HALO

Napisany 02 maja 2008 - 18:36
Moja opinia - najbardziej przehype'owana gra świata, tuż obok GTA.
EDIT do postu poniżej: Ney, nie będę tutaj śmiecił, natomiast ty mogłeś sobie darować te riposty rodem z przedszkola
Over&Out
EDIT do postu poniżej: Ney, nie będę tutaj śmiecił, natomiast ty mogłeś sobie darować te riposty rodem z przedszkola

Napisany 02 maja 2008 - 18:38
Wą z działu cwelu 
Ach ta zazdrość że nie ma działu Perfect Dark'a

Ach ta zazdrość że nie ma działu Perfect Dark'a

Napisany 21 maja 2008 - 23:59
Mi też się podobało. W końcu pokazałem pokemonom gdzie ich miejsce!
Napisany 12 listopada 2009 - 20:52
Mam zamiar wrócić do Halo:CE i mam pytanie. Słyszałem naq różnych portalach ,że PAL'owska wersja jest jakoś upośledzona i ma wolniejszą animację . Może to ktoś potwierdzić ? Jeśli coś takiego ma miejsce to przeszkadza to bardzo w grze ?
Napisany 12 listopada 2009 - 21:02
Gra jakos mnie tak nie jarala (nie wazne jak gra jest dobre, stare zadko mnie rajcuja), ale po ograniu H3 zrozumialem fenomen tej serii i oczywiscie skoncze Halo:CE

Napisany 12 listopada 2009 - 21:52
Wersja PAL chodzi w max 25 klatkach na sekundę, wersja NTSC w 30. Różnica jest zauważalna w multi, dlatego większość przynajmniej polskiej sceny Halo gra w wersję NTSC.Mam zamiar wrócić do Halo:CE i mam pytanie. Słyszałem naq różnych portalach ,że PAL'owska wersja jest jakoś upośledzona i ma wolniejszą animację . Może to ktoś potwierdzić ? Jeśli coś takiego ma miejsce to przeszkadza to bardzo w grze ?
Ale ja bym się tym nie przejmował i grał w wersję PAL. Scena Halo od lat jest tak hermetyczna, że pewnie mało kto z nich dobrze pamięta czemu grają w wersję NTSC nie PAL. Nerdy!
Napisany 24 września 2010 - 17:06
Halo CE jest fajne choc przeszedlem do 2 misji
dalej tylko na multi gralem xP moja opinia gierka pro