Jak and Daxter: The Lost Frontier
Rozpoczęte przez
Danteusz
, 01 04 2009 19:14
64 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 kwietnia 2009 - 15:09
Nie rozumiem skąd u niektórych pomysł, że Jak na PS3 nie powstanie? To tak samo mogliśmy stwierdzić, że GoW3 na PS3 nie powstanie, bo wyszedł Chains of Olympus na PSP. Kogoś tu nieźle pogięło, a najbardziej chyba Danonka ;]
Co jest dziwnego w tym, że Sony supportuje swojego handhelda grami ze znanymi bohaterami? W dodatku gdyby grę miało robić ND to bym zrozumiał oburzenie, bo wtedy faktycznie ND pokazałoby faka posiadaczom PS3. Ale tak nie jest, więc nie widzę absolutnie żadnej tragedii.
Mimo, że w tego nowego Jaka nie zagram to dla mnie ta zapowiedź to dobry znak. Oznacza to, że marka Jak & Daxter wciąż jest dla Sony ważna i dochodowa. Można zatem wyciągnąć wniosek taki, że prędzej czy później nowy Jak od ND ukaże się na PS3.
Co jest dziwnego w tym, że Sony supportuje swojego handhelda grami ze znanymi bohaterami? W dodatku gdyby grę miało robić ND to bym zrozumiał oburzenie, bo wtedy faktycznie ND pokazałoby faka posiadaczom PS3. Ale tak nie jest, więc nie widzę absolutnie żadnej tragedii.
Mimo, że w tego nowego Jaka nie zagram to dla mnie ta zapowiedź to dobry znak. Oznacza to, że marka Jak & Daxter wciąż jest dla Sony ważna i dochodowa. Można zatem wyciągnąć wniosek taki, że prędzej czy później nowy Jak od ND ukaże się na PS3.
Napisany 02 kwietnia 2009 - 15:20
nie oszukujmy się, to co ND zrobiło z Jakiem na poprzedniej generacji sprzętu już technicznie nie zostanie pobite, zatem moze być tylko gorzej... dlatego właśnie gra tej wagi powinna być robiona na currenty. Tu już nic nowego nie zobaczymy.
Jestem fanem, wielkim fanem ale nie głupim fanem, brak wyraźnych zmian względem dwójki cyz trójki zdyskwalifikuje u mnie ten tytuł.
Jestem fanem, wielkim fanem ale nie głupim fanem, brak wyraźnych zmian względem dwójki cyz trójki zdyskwalifikuje u mnie ten tytuł.
Gość__*
Napisany 02 kwietnia 2009 - 15:50
Rzeczywiście możliwe jest, że jakiś nowy Jak pojawi się na PS3, ale chyba nikt nie sądzi, że stanie się tak wcześniej niż na przyszłą Gwiazdkę. Szkoda.
Napisany 02 kwietnia 2009 - 16:12
Ale o gameplay'u do tej pory mało wiemy, więc nie wyciągajmy pochopnych wnioskówJestem fanem, wielkim fanem ale nie głupim fanem, brak wyraźnych zmian względem dwójki cyz trójki zdyskwalifikuje u mnie ten tytuł.

Nie powiecie też chyba, że Daxter był miękki? W końcu to pełnoprawna część serii, a jako gra sama w sobie była niewąska.
Napisany 02 kwietnia 2009 - 20:35
Panowie PSP się sprzedaje całkiem nieźle. Sony zaniedbało ję w ostatnim roku i nie zdziwię się jeśli jeszcze coś ciekawego wypłynie. Jak dla mnie super news.
Napisany 03 kwietnia 2009 - 12:50
odnisołem to samo wrażenie. Sony próbuje wynagrodzić posiadaczom PSP ostatnią posuchę i szykuje kontynuację jednej z najlepszych gier jakie do tej pory powstały na tą konsolkę. mi wystarczy aby gra trzymała poziom Daxtera, nic więcej tak na prawde nie trzeba do dobrej zabawy.
oby tylko HIG nie dali dupy. myślę, że poprzednie gry z R&C były pewnym sprawdzianem dla tej ekipy przed poważnym projektem. poza tym staffgun zapowiada się interesująco. byle tylko strzelania i chaosu nie było za dużo bo jak tak to mogą po prostu wyciąć J&D i wkleić R&C a nie wkurzać fanów prawdziwych platformerów.
a J&D na pewno wrócą na duży ekran. Snake wrócił, Kratos wrócił, Ratchet&Clank wrócili to i oni wrócą.
a gra będzie zajebista. obiecuję.
oby tylko HIG nie dali dupy. myślę, że poprzednie gry z R&C były pewnym sprawdzianem dla tej ekipy przed poważnym projektem. poza tym staffgun zapowiada się interesująco. byle tylko strzelania i chaosu nie było za dużo bo jak tak to mogą po prostu wyciąć J&D i wkleić R&C a nie wkurzać fanów prawdziwych platformerów.
a J&D na pewno wrócą na duży ekran. Snake wrócił, Kratos wrócił, Ratchet&Clank wrócili to i oni wrócą.
a gra będzie zajebista. obiecuję.
Gość__*
Napisany 06 kwietnia 2009 - 07:50
Ech tak czy owak kupię tą grę jaka by ona nie była. Mam tylko nadzieję że nie zawalą sprawy...

Napisany 04 czerwca 2009 - 15:49
Napisany 19 sierpnia 2009 - 11:20
Zwiastun z GamesCon. Na świecie kończy się eco i trójka bohaterów postanawia wyruszyć na kraniec świata w poszukiwaniu źródła problemu. Będzie dobrze.
Napisany 22 sierpnia 2009 - 09:39
Eh, czemu ta gra musi wychodzic tak szybko? Nie bedę mógł jej na premierce kupić
Dobrze ze gry na PSP szybko tanieją.

Napisany 23 sierpnia 2009 - 10:22
o_O J&D [*]
co ma oznaczać ta padaka? pseudo piraci, słabe żarty, jak zachowujący się jak łeb...
co ma oznaczać ta padaka? pseudo piraci, słabe żarty, jak zachowujący się jak łeb...
Napisany 24 września 2009 - 23:08
Nareszcie trochę rozgrywki. Wygląda, że za dużo się nie zmieni. Jak nawet zachował swój strój z Jak X.
Napisany 25 września 2009 - 07:04
A Daxter ma spodenie - nice

Napisany 25 września 2009 - 12:09
No tak, on też się od X nie zmienił.
Napisany 28 października 2009 - 10:11
Oj ja sie nie mogę już doczekac
Gra zapowiada się na HIT, - i tak pewnie przejdą ją w ciągu 48H... Nie oderwe się od konsolki.

Gra zapowiada się na HIT, - i tak pewnie przejdą ją w ciągu 48H... Nie oderwe się od konsolki.
Napisany 28 października 2009 - 20:53
kiedy premiera?
Napisany 28 października 2009 - 21:48
Bodajże 3 listopada.
Napisany 13 listopada 2009 - 22:30
YeaH! Właśnie parę godzin temu przeszedłem grę i się trochę uspokoiłem. Hmm No.2 po Final Fantasy Crsis Core. Jedna z najlepszych gier na PSP.
TAK! Ta gra ma tak samo piękną grafikę jak God Of War jak nie lepszą... Walk i z Bossami czy walki powietrzne do majstersztyk! Iście Hollywood'ka
muzyka (ach ten chór niesamowite!) Power. Co prawda gra trwa ~8H ale jest tryb Hero po przejściu gry i masa Quest'ów.
Piekna grafika, miażdząca muzyka i walki (To jest coś niesamowitego naprawde!), trochę skakania-strzelania... To wszystko tworzy całości gry genialnej.
Hmm po Jak And Daxter 1 z PS2 ta częsci zajmuje w moim rankingu DRUGIE miejsce. Zakochałem się w tej grze. To jest MUST HAVE na PSP
Pomimo tego że celowanie jest trochę uciązliwe (zdobcyie w jednej mini grze złota-praktycznie jest niemożliwym zadaniem), to jest świetnie.
Gra sieczka- niespodziewałem się tak Hoolywoodz'kiej i Powerskiej gry na PSP, która by mnie tak rozniosła.
A ci któzy nie potrafią angielskiego- niedługo premiera gry po polsku (być może lektor będzie...). Grajcie!
TAK! Ta gra ma tak samo piękną grafikę jak God Of War jak nie lepszą... Walk i z Bossami czy walki powietrzne do majstersztyk! Iście Hollywood'ka
muzyka (ach ten chór niesamowite!) Power. Co prawda gra trwa ~8H ale jest tryb Hero po przejściu gry i masa Quest'ów.
Piekna grafika, miażdząca muzyka i walki (To jest coś niesamowitego naprawde!), trochę skakania-strzelania... To wszystko tworzy całości gry genialnej.
Hmm po Jak And Daxter 1 z PS2 ta częsci zajmuje w moim rankingu DRUGIE miejsce. Zakochałem się w tej grze. To jest MUST HAVE na PSP

Pomimo tego że celowanie jest trochę uciązliwe (zdobcyie w jednej mini grze złota-praktycznie jest niemożliwym zadaniem), to jest świetnie.
Gra sieczka- niespodziewałem się tak Hoolywoodz'kiej i Powerskiej gry na PSP, która by mnie tak rozniosła.
A ci któzy nie potrafią angielskiego- niedługo premiera gry po polsku (być może lektor będzie...). Grajcie!
Napisany 13 listopada 2009 - 22:39
Demko jest na PSNie jakby ktoś jeszcze nie wiedział, ja już ściagnąłem i dzisiaj będę testował

Napisany 13 listopada 2009 - 23:17
Tylko 8 godzin? 
Ale narobiłeś mi smaka na tę grę

Ale narobiłeś mi smaka na tę grę

Napisany 13 listopada 2009 - 23:38
Ktoś grał w to na PS2?
Napisany 14 listopada 2009 - 00:02
Ja się przymierzam do przejścia tej gry na dużym TV, -raczej w niedziele

Napisany 14 listopada 2009 - 04:33
Jak na razie grając na PSP z gry bije monotonia, która walczy z różnorodnością, która gdzieś tam się wala. Gra bije standardem nic po za tym. Wali też po oczach podobność do innych gier impact games.
Napisany 14 listopada 2009 - 10:00
Nie mogli wreszcie dodać do Jaka jakiegoś sensownego systemu celowania? Demko jest baaardzo przeciętne.
Napisany 14 listopada 2009 - 10:03
Jak&Daxter jak każdy inny, a jak bije monotonią to odstaw grę i nie graj
Ja już gram drugi raz na Hero na 100%

Ja już gram drugi raz na Hero na 100%

Napisany 15 listopada 2009 - 15:29
Trailer z polskim dubbingiem (był już?)
Pazura sobie radzi, ale nie pasuje barwą głosu. Reszta słabo gra....
Będę bardzo nieszczęśliwa, jeśli będę zmuszona grać w polska wersje.
Będzie u nas dostępna angielska... prawda?
Pazura sobie radzi, ale nie pasuje barwą głosu. Reszta słabo gra....

Napisany 15 listopada 2009 - 15:44

Ja póki co gierkę zlewam bo demko było słabe, kupię se ją kiedyś za granicą czy coś.
Napisany 15 listopada 2009 - 16:04
Dubbing słabym naprawdę słaby, jakoś kompletnie nie pasuje do oryginału 
A Pazura jak zawsze gra z tą samą manierą -_-

A Pazura jak zawsze gra z tą samą manierą -_-
Napisany 15 listopada 2009 - 18:08
Nie jest tak źle, bywały gorsze dubby. Ze wszystkich właściwie tylko Jak mocno ssie, jakby wyjęli pierwszego lepszego łysola z siłowni. A tak w ogóle, to nie zdziwiłbym się gdyby w grze był wybór języka.Pazura sobie radzi, ale nie pasuje barwą głosu. Reszta słabo gra....
Będę bardzo nieszczęśliwa, jeśli będę zmuszona grać w polska wersje.
Napisany 24 listopada 2009 - 20:07
ściągnąłem demo, odpaliłem level z lawą - i nawet go nie skończyłem
strasznie zepsuli ten wydawałoby się pewny tytuł, kamera jest tragiczna, sterowanie niby ok ale precyzji prawie że brak. wcale nie przesadzę jak powiem że w trakcie kilkunastu minut zabiłem się więcej niż chociażby przez całą pierwszą część gry
może tylko ja miałem takie problemy, ale normalne to nie było. potem kumpel w pracy powiedział żebym spróbował levelu latającego który niby jest satysfakcjonujący, ale nie wiem czy cokolwiek to zmieni - gra mnie już do siebie zniechęciła