PC News.
Rozpoczęte przez
MonsieurWoland
, 01 06 2009 21:07
752 odpowiedzi na ten temat
Napisany 08 marca 2010 - 13:25
"Z okazji Dnia Kobiet - zabójcza i piękna kobieta...", czyli "BloodRayne 2" za 100 CDPunktow (oferta wazna tylko dzisiaj).
Napisany 25 marca 2010 - 23:16

I to rozumiem

Napisany 29 kwietnia 2010 - 00:24
CD Projekt dal rade i w CDPROgramie sa juz (prawie) wszystkie gry z GOGa. Pozostaje tylko sciagac i grac

Napisany 29 kwietnia 2010 - 00:29
Coś ten pierwszy link nie bardzo trybi.CD Projekt dal rade i w CDPROgramie sa juz (prawie) wszystkie gry z GOGa. Pozostaje tylko sciagac i grac
Napisany 29 kwietnia 2010 - 00:44
Coś ten pierwszy link nie bardzo trybi.
Nie jesteś zalogowany!
By skorzystać z programu musisz zalogować się na swoje konto.
Jak bedziesz zapisany do progamu i zalogowany, to na bank pokaze Ci liste dostepnych gier.
Napisany 29 kwietnia 2010 - 00:56
To jak się nie zaloguję będzie mi wyskakiwać "Nie odnaleziono serwera"?Jak bedziesz zapisany do progamu i zalogowany, to na bank pokaze Ci liste dostepnych gier.
Jutro luknę to może coś będzie działać

Napisany 29 kwietnia 2010 - 00:58
To spisek wiadomej nacji!To jak się nie zaloguję będzie mi wyskakiwać "Nie odnaleziono serwera"?
Jutro luknę to może coś będzie działać
Napisany 31 maja 2010 - 16:24
Koniec ery PC, artykuł z ciekawymi komentami: Mój odnośnik
Napisany 01 czerwca 2010 - 00:10
<ziewa>Koniec ery PC, artykuł z ciekawymi komentami: Mój odnośnik
Ile razy już to było? Pierwszy post dobrze opisuje cały news.
Napisany 01 czerwca 2010 - 09:11
Napisany 04 czerwca 2010 - 09:02
Company of Heroes za darmo już we wrześniu!
A konkretniej to Company of Heroes Online, które miało zawitać tylko na rynku koreańskim, jednak THQ postanowiło wypuścić gierę także u nas. Najprościej rzecz ujmując, jest to cały CoH (w tym świetny singiel!) z rozbudowaną opcją gry multiplayerowej. Levelowanie, upgrade'y itd. Wszystko to za darmo, chyba, że ktoś chce odblokowywać niektóre bajery wcześniej - wtedy do akcji wkroczą mikrotransakcje. W linku trailerek.
BOMBA!
A konkretniej to Company of Heroes Online, które miało zawitać tylko na rynku koreańskim, jednak THQ postanowiło wypuścić gierę także u nas. Najprościej rzecz ujmując, jest to cały CoH (w tym świetny singiel!) z rozbudowaną opcją gry multiplayerowej. Levelowanie, upgrade'y itd. Wszystko to za darmo, chyba, że ktoś chce odblokowywać niektóre bajery wcześniej - wtedy do akcji wkroczą mikrotransakcje. W linku trailerek.
BOMBA!

Napisany 04 czerwca 2010 - 12:08
Miał wyjść ODDBOX czy coś takiego z 2 częściami Abe'a i tą z iksa pierwszego. Co się z tym dzieje, wie ktoś?
Napisany 04 czerwca 2010 - 13:49
Wyjdzie tylko na PC
Napisany 04 czerwca 2010 - 14:01
OMG. Przecież wiem. Chodzi o date bo miało wyjść w zimie.
Napisany 04 czerwca 2010 - 14:07
To wypadałoby się spytać kiedy wyjdziem, a nie co się z tym dzieje, a potem podniecać się OMGowaniem. Pierwotnie miało być też na konsolach, ale deweloper ostatnio miał problemy finansowe i nie wiadomo na razie nic w tym temacie.
Napisany 16 czerwca 2010 - 17:08
Napisany 17 czerwca 2010 - 22:48
Super. Jak dla mnie miażdży WOWa ale szkoda mi czasu na MMO.Nie słyszałem o tym wcześniej (poza wątpliwymi szeptami):
Warhammer 40 000 Dark Millenium - MMO!
Napisany 18 czerwca 2010 - 14:25
http://www.techpower...rrior_Demo.html -- demo Sniper: Ghost Warrior (gry od CI)
Napisany 23 czerwca 2010 - 21:10
http://www.giantbomb...n-help/17-2827/
Całkiem zabawna reklama Civilization V i Civilization na facebooka.
Całkiem zabawna reklama Civilization V i Civilization na facebooka.
Napisany 22 lipca 2010 - 08:52
Sprzedaż na PC w cyfrowej dystrybucji dogoniła sprzedaż fizycznych dóbr. 
http://www.vg247.com...equal-says-npd/

http://www.vg247.com...equal-says-npd/
Napisany 30 lipca 2010 - 07:03
Napisany 02 sierpnia 2010 - 13:17
http://www.fileplane.../landing-a.aspx
Można łatwiutko złapać klucz do betki Company of Heroes Online! Ja już mam. Taikun?
Można łatwiutko złapać klucz do betki Company of Heroes Online! Ja już mam. Taikun?
Gość_Zero_*
Napisany 02 sierpnia 2010 - 13:38
Taikun by miał gdyby mu na lapku płynnie pierwszy CoH chodził a tak to

Napisany 02 sierpnia 2010 - 13:39
30gb LOL do czego ten swiat zmierza
Napisany 13 sierpnia 2010 - 09:28
Kolejny trailerek Wormsów - pokaz paru nowych (wskrzeszanie!) i starych (świętulec!) zagrywek: http://www.giantbomb...loaded/17-3048/
Ogromnie liczę na jakąś obniżkę ceny tej gry podczas świątecznych przecen na Steamie - wtedy na pewno capnę.
Ogromnie liczę na jakąś obniżkę ceny tej gry podczas świątecznych przecen na Steamie - wtedy na pewno capnę.
Napisany 17 sierpnia 2010 - 18:57
http://www.rockpaper...tion-announced/
Nowy dodatek do Dawn of War II - Retribution. Niedobrze, mam jeszcze zaległe Chaos Rising... W każdym razie: będzie nowa rasa i możliwosc rozegrania kampanii armia inną niż Space Marines. Trailer (w linku) wskazuje na... orków!

Ork w pirackim kapeluszu = wszystkie inne rasy przestaja dla mnie istnieć.
Nowy dodatek do Dawn of War II - Retribution. Niedobrze, mam jeszcze zaległe Chaos Rising... W każdym razie: będzie nowa rasa i możliwosc rozegrania kampanii armia inną niż Space Marines. Trailer (w linku) wskazuje na... orków!

Ork w pirackim kapeluszu = wszystkie inne rasy przestaja dla mnie istnieć.
Napisany 17 sierpnia 2010 - 20:23
f*ck yeah!
Bede mial 3000 GSa w tej grze
Bede mial 3000 GSa w tej grze

Gość_Zero_*
Napisany 17 sierpnia 2010 - 20:34
Ja kchem nowego kompa

Napisany 17 sierpnia 2010 - 21:56
Oczekuje opcji wgrywania save'ow z podstawki/Chaos Rising oraz ciemnej strony mocy

Napisany 18 sierpnia 2010 - 17:37
Gameplay z komentarzem z Age of Empires Online
Nic konkretnego nie zostało pokazane, ale można wyłapać kilka ciekawych mechanizmów. Tak, jak przypuszczałem - mamy własne miasto, które rozbudowujemy, w którym zdobywamy surowce i zbieramy questy. Zadania to po prostu kolejne misje singlowe lub co-opowe, za ich wykonywanie zdobywamy expa i inne nagrody - jakieś elementy ekwipunku dla jednostek czy ozdoby/budynki do miasta. Np. za znisczenie Troji dostajemy (bodajże) Konia Trojańskiego (cwane). Nasze wojska możemy wyposażyć w lepsze przedmioty. Dlatego podczas meczyku versus lub wykonywania questa wyszkolony przez nas oddział włóczników może z marszu mieć lepsze tarcze. Dodatki te widać na modelach jednostek.
No ciekawie, ciekawie. Jaram się
Nic konkretnego nie zostało pokazane, ale można wyłapać kilka ciekawych mechanizmów. Tak, jak przypuszczałem - mamy własne miasto, które rozbudowujemy, w którym zdobywamy surowce i zbieramy questy. Zadania to po prostu kolejne misje singlowe lub co-opowe, za ich wykonywanie zdobywamy expa i inne nagrody - jakieś elementy ekwipunku dla jednostek czy ozdoby/budynki do miasta. Np. za znisczenie Troji dostajemy (bodajże) Konia Trojańskiego (cwane). Nasze wojska możemy wyposażyć w lepsze przedmioty. Dlatego podczas meczyku versus lub wykonywania questa wyszkolony przez nas oddział włóczników może z marszu mieć lepsze tarcze. Dodatki te widać na modelach jednostek.
No ciekawie, ciekawie. Jaram się