Wczoraj skończyłem na :
Zacna gierka ,od samego początku wciągnęła mnie niczym ruchome piaski. Gameplay również się nie zestarzał

a nie masz możlowości zagrać wersję na DSa? Zawiera ona wszystkie bonusy z wydania na PSX, dodatkowe dwa tereny i jeden nowy ending nawiązujący do wydarzeń Chrono Cross. Oprócz tego sporo usprawnień wynikających z natury handhelda N. Zdecydowabie najlepsza wersja CT.
No niestety Final skończył się na Ps2 i nie sądzę ,aby cokolwiek zmieniło się na kolejnej generacji konsol.Ah, co to za wspaniała gra była - teraz w natloku nowych tytułów nie sposób wygospodarowac czas na perełki z przed lat [sam CT grałem na emu na studiach]. Gdzie te Jrpgi dla których zarywało sie noce i nie sposób było mysleć o niczym innym jak o kolejnej posiadówie. FF stracił swoj klimat w nowych wersjach. Licze ze jesli zrobiliby albo remake albo kolejna gre z serii Chrono - magia by powróciła.
Okazuje się, że niesławny Chrono Trigger Crimson Echoes koniec końców wyciekł (w 2011 ) w wersji beta (wcześniej krążyła jakaś zbugowana, niedokończona alfa) którą da się spokojnie i bezboleśnie przejść.Będzie trzeba obadać.
Takashi Tokita:
Personally, if there is ever an opportunity, I would love to see a high-quality, high-end version of Chrono Trigger. Or a movie production, or something of the sort.
a ja nie.
Oesu, OST z Chrono Crossa!
Gierka wylądowała na Steamie. Tyle lat czekania na konwersję na PC, prawdziwe this is wating I to w dodatku chyba port z komórek.
Dokładnie, dlatego mój post jest w pełni informacyjny.
Ta informacja zawiera się w 'port z komórek'.
Port z komórek nie implikuje złego klejenia kafelekTa informacja zawiera się w 'port z komórek'.
Dla mnie implikuje.
to już lepiej uruchomić dowolną wersję na emulatorze, kupując oczywiście wcześniej oryginał
od ponad stu lat na emulatorze snesx można wygładzić krawędzie i dodać malowaną grafikę "2xscal mode" - wygląda bajecznie, dwa razy na emu przeszedłem
Lepiej nie, jrpgi są dla manchildów.
Ten post był edytowany przez Holden dnia: 01 marca 2018 - 00:19
Suikoden II
Bardzo cieszy mnie twój dobry humor, tak bardzo, że może nawet mi się dziś przyśnisz.