Ze swojej strony polecam Monkey Island SE, rewelacyjna gra która świetnie sprawdza się w wersji przenośnej.
Shini lamo. po pierwsze AppStore, po drugie kopiuj-wklej jest od softu 3.0, czyli od 4 miesięcy.Program który, jak sama nazwa wskazuje, pozwala złamać zabezpieczenia telefonu. Oprócz możliwości ciągnięcia gier i aplikacji z netu daje dostęp do rzeczy, których się z iStore nie ściągnie, jak choćby kiedyś opcja kopiuj-wklej.
Bawilem sie troszke iPhonem (kilku znajomych ma) i uwazam, ze wydanie 500E na to gowno jest rownie inteligentne jak gaszenie ognia benzyna. O ile iTouch jest kozacki, tak juz ten ten telefon to scierwo. Za te cene dostane paltopa lub jakas multimedialna Nokie, ktora jest o wiele bardziej funkcjonalna. Fin
No tak, połączyłem sobie nazwę z iTunes. A o kopiuj-wklej napisałem w czasie przeszłym jeśli nie zauważyłeśShini lamo. po pierwsze AppStore, po drugie kopiuj-wklej jest od softu 3.0, czyli od 4 miesięcy.Program który, jak sama nazwa wskazuje, pozwala złamać zabezpieczenia telefonu. Oprócz możliwości ciągnięcia gier i aplikacji z netu daje dostęp do rzeczy, których się z iStore nie ściągnie, jak choćby kiedyś opcja kopiuj-wklej.
Bliz, bo mowie o cenie nowego telefonu BEZ abonamentu, a realia sa takie, ze we Wloszech iPhone 8GB kosztuje wlasnie 500E.Bawilem sie troszke iPhonem (kilku znajomych ma) i uwazam, ze wydanie 500E na to gowno jest rownie inteligentne jak gaszenie ognia benzyna. O ile iTouch jest kozacki, tak juz ten ten telefon to scierwo. Za te cene dostane paltopa lub jakas multimedialna Nokie, ktora jest o wiele bardziej funkcjonalna. Fin
Łoo. 500E? Uważam, że wydanie pełnej ceny na jakikolwiek telefon to debilizmPo to są promocje u operatorów.
No właśnie, poza radiem ma wszystko co nokia, a ją można mieć już za złotówkę.. więc po co przepłacać? Dla szpanu?Maka, jakiej funkcjonalności nie masz w iPhone i co takiego mają Nokie czego nie ma iP?
Ale płacisz pewnie ponad 100zł abonamentuHej, ja swojego iPhone'a dostałem właśnie za złotówkę.
powiedz to biliardom seksownych lasek ze StanówIphone jest dla nerdów, rzekłem.