Łoł Greg nie przypuszczałem, że aż tak cię ta gra zachwyciGra skończona. Ah, co za cudowna, genialna i oszałamiająca przygoda! Jestem absolutnie zachwycony tym, co pokazało Alphadream w swojej grze. Browser`s Inside Story to zdecydowanie najlepsza gra w jaką grałem od czasów Super Mario Galaxy i bez problemów wskakuje do mojej pierwszej piątki najlepszych gier wszechczasów. Po prostu nie oddycham, aż ciężko mi to ując w słowa. Nintendo to mistrzowie świata w dziedzinie tworzenia gier i tylko gry od nich są w stanie wyzwolic we mnie najlepsze emocje jako gracza. Jasne, są świetne i rewelacyjne tytuły, ale tylko Nintendo ma tą iskrę. Geniusz, geniusz, geniusz. 10/10
OLO nad OLO, ciężko mi zrozumieć postawę Grega i podejście do gier oceniając to Mario & Luigi Browser`s Inside Story na 10/10 i wrzucenie do jego TOP 5. Odrzucają go 2d iRPG i to za sprawą CT (sic!), a jednak takowego tak ceniPlatformy docelowe: PSP, PSX
W co pograc? Do tej pory zabierałem się za wiele tego typu gier, ale tak naprawdę przeszedłem do końca tylko FFX. Mam PSP, więc mogę nadrobic zaległości. Na początek oczywiście FFVII. Ale co potem? Kolejne Finale? Chrono Cross, Vagrant? Gra musi byc przystępna, ładna, nie-oldskulowa (odpadają wszelkie 2d, Chrono Trigger mnie zniechęcił).
KoniecznieA Chrono Triggerowi dam jeszcze jedną szansę
Nie umiem się wciągnąć w tą grę. Nie umiem nawet powiedzieć dlaczego, bo patrząc na poszczególne elementy wszystko wydaje się być na miejscu - ładna oprawa, ciekawe pomysły na gameplay, różnorodność. Może po prostu nie umiem przejąć się losami Grzybowego Królestwa. 5 godzin za mną, pogram jeszcze trochę, ale chyba nie skończę.
Nie umiem się wciągnąć w tą grę. Nie umiem nawet powiedzieć dlaczego, bo patrząc na poszczególne elementy wszystko wydaje się być na miejscu - ładna oprawa, ciekawe pomysły na gameplay, różnorodność. Może po prostu nie umiem przejąć się losami Grzybowego Królestwa. 5 godzin za mną, pogram jeszcze trochę, ale chyba nie skończę.
Żeby w pełni zrozumieć TĘ GRĘ trzeba mieć plecaczek z Mario.