Po drugie czekam niecieprliwie na listonosza z moiimi bębnami i grą

A tak w ogóle to czeka mnie ostra robota by was do tej gry przekonać 8)
Po pierwsze chwalę się nowy avatarem
![]()
Po drugie czekam niecieprliwie na listonosza z moiimi bębnami i grąWtedy będzie nowy avatar i nowe fotki na forum
Co do fotek Miela to na 2 fotce mam sliczne "krolicze łapki".
Ale siara
![]()
A tak w ogóle to czeka mnie ostra robota by was do tej gry przekonać 8)
A ja mam tylko krótką wiadomośc dla Warszawiaków! W Empiku w Centrum, jest zewstaw Donkey Konga z bębenkami za... 189 złotych!
A ja mam tylko krótką wiadomośc dla Warszawiaków! W Empiku w Centrum, jest zewstaw Donkey Konga z bębenkami za... 189 złotych!
niestety masz rację. Dzisiaj byłem w Empiku i tez zobaczyłem, że cena podskoczyła o 20 złotych... Chyba im za szybko schodziło. Plus jest tego taki, że ja znów widziałem stojącą śliczną piramidkęTak jak wróciłem z Empiku 2 godziny temu to zostały chyba 2 pary w tym jedna bez bongosów. A kosztowało toto 209 złotych
No Ney! Tak trzymać
Jak sam mówisz gra na 1 jest świetna, grałem na 2 i było zajebiście, a niedługo zagram na 3
Tak więc powiem to jeszcze raz: Kupujcie Donkey Kongę
Bardziej miodne i oryginalniejsze jest Eye toy play lub singstar, więc daruję sobie te bębny, nintendo znowu się spóźniło ze swoimi "oryginalnymi", podkradanymi pomysłami. Podobne rzeczy były już dawno, choćby marakasy z decka.
Bardziej miodne i oryginalniejsze jest Eye toy play
No, ale cóż, tak się utarło wśród wszelakiej maści fanatyzmowi Big N, że prym w innowacyjności zawsze wiedzie firma z hydraulikiem w roli głównej. Po raz drugi: SZOK !!!
Bardziej miodne i oryginalniejsze jest Eye toy play lub singstar, więc daruję sobie te bębny, nintendo znowu się spóźniło ze swoimi "oryginalnymi", podkradanymi pomysłami. Podobne rzeczy były już dawno, choćby marakasy z decka.