Czy podlaczenie Xa do sieci jest tak skomplikowane jak w przypadku Ps2 ? CZy jest to platne (sa jakies abonamenty, czy karty ?), Czy z przerobiona konsola i na pirackich grach da sie grac przez Live! ?
Chodzi ci o usunięcie czegoś w czasie przerabiania konsoli, czy podczas późniejszego użytkowania? Jeśli to pierwsze, to w sumie i tak stealthassassin nie będzie raczej sam przerabiał, a "weteran" wtopy nie zaliczy, a jesli to drugie, to:3. Przeróbka programowa, bez otwierania konsoli. Przy czym jak skasujesz nie ten plik co trzeba na dysku (a uwierz mi - często się tak dzieje) to wtedy ratuje cię tylko wstawienie chipa. Lepiej więc od razu go wstawić ;]
i czy po wstawieniu któregokolwiek z tych chipó będzie mi z konsoli wystawało takie "cuś" na kabelku ze świecącymi diodami ?http://www.xbox-modchips.com/tutorials/xecuter2.6ce/openxbox.html
A jest jakaś znaczna różnica pomiędzy tymi versjami konsol ? czy to są jakieś wadliwe i ich nie kupywać. Ja zastanawiam się nad kupnem limited green edition tylko że nie pisze jaki to model konsolkiUżywka to dobry wybór, szczególnie jeśli masz szansę kupić cokolwiek innego niż ver. 1.6/1.6b.
Proponuję co należy zrobić:Ok Ściągnełem gre z xbox-sky , no i tu pojawia sie mój problem , co robić dalej ? , jak przygotować plik no i jak zrzucić go na x-a ? Najlepiej niech ktoś opisze krok po kroku co trza robić bo zupełnie sie nie orientuje , z góry dzięki .
Proponuję co należy zrobić:
1) Udać się do Prof. Miodka na korepetycje z języka.
2) Przeczytać regulamin forum.
3) Zgłosić się do moderatora z prośbą o zbanowanie
niestety nie. odpalałem chyba tylko pgr2 i ninja gaiden, ale coś framerate mnie nie zadowalał wiec sobie odpusciłem. najlepiej się w te gierki gra na oryginalnym sprzęcie.Odpalal ktos z Was Thiefa lub Fable z xboxa na 360-tce?
ostatnia fifa w jaką grałem to 2002 na ps2. sezon milanem albo interem robiłem. kamera maksymalny zoom, bo grafika była super
Czy wszystkie pudełka do gier na Xbox są takie same? Kupiłem grę w strasznie obdrapanym pudełku i chcę teraz kupić jakąś nóweczkę i wymienić.
nie wszystkie są w takich samych. tzn wszystkie są zielone, ale różnych firm. polecałbym kupić nowe puste pudełka.