Psychonauts
Napisany 20 kwietnia 2005 - 20:10

Napisany 20 kwietnia 2005 - 20:20

Napisany 20 kwietnia 2005 - 20:24
Gość__*
Napisany 20 kwietnia 2005 - 22:35
Gość__*
Napisany 21 kwietnia 2005 - 08:00
Jak ktos ma mocnego PC to moze sobie zassac demko - dzis uderzam do kumpla u którego mam zamiar sprawdzic ta gre na blaszaku (choc twierdzi on ze sterowanie klawiatura i myszka jest do d...

Napisany 21 kwietnia 2005 - 08:39
Napisany 21 kwietnia 2005 - 09:27
Gość__*
Napisany 23 kwietnia 2005 - 13:02

ps. kto wie kiedy wychodzi wersja na PS2? Zastanawiam sie czy nie sprawic sobie oryginalu tej gierki, a ze takowych na Xboxa w zwyczaju kupowac nie mam, to bardzo chetnie zlapie wersje na Czarnulke (która na Allegro bedzie pewnie tansza od wersji na klocka)
Napisany 23 kwietnia 2005 - 15:58

Napisany 23 kwietnia 2005 - 16:17
Gość__*
Napisany 23 kwietnia 2005 - 17:45
Ta gra to jest prezent od MS dla posiadaczy Sony. MS miał być wydawcą, ale rozwiązali umowę. Teraz Majesco wydaje ją na Xa, PS2 i PC. Tym sposobem Xbox stracił chyba ostatnią szanse na dobrą, ekskluzywną platformówkę.
No coz, widocznie Microsoft sie nie zna

Napisany 23 kwietnia 2005 - 18:10
Kameo z tego co pamiętam to nie jest rasowy platformer. Fami MS muszą zadowolić się Blinxem (bueeerrkk...)Ta gra to jest prezent od MS dla posiadaczy Sony. MS miał być wydawcą, ale rozwiązali umowę. Teraz Majesco wydaje ją na Xa, PS2 i PC. Tym sposobem Xbox stracił chyba ostatnią szanse na dobrą, ekskluzywną platformówkę.
No coz, widocznie Microsoft sie nie znaA Xbox moze jeszcze dostac swietnego, exclusywnego platformera jezeli w koncu Rare ukonczy to Kameo. No, ale fakt - klocek ma do platformówek troche pecha, pod tym wzgledem znacznie ustepuje PS2, gdzie dobrych platformerów od groma. Cieszmy sie wiec, ze Psychonauts trzyma poziom (tak przynajmniej wynika z ocen).
Napisany 23 kwietnia 2005 - 19:16
A Conker to co kiełbasa?? Conker wygląda obłędnie..Conker będzie jedna z najpiekniejszych pltformowek...gralem w demo i gra mnie z m a s a k r o w a l a.Tym sposobem Xbox stracił chyba ostatnią szanse na dobrą, ekskluzywną platformówkę.
To sa wlasnie prawdziwe exslusviy!!
Napisany 23 kwietnia 2005 - 19:19

Napisany 23 kwietnia 2005 - 22:05
O Conkerze zapomniałem.A Conker to co kiełbasa?? Conker wygląda obłędnie..Conker będzie jedna z najpiekniejszych pltformowek...gralem w demo i gra mnie z m a s a k r o w a l a.Tym sposobem Xbox stracił chyba ostatnią szanse na dobrą, ekskluzywną platformówkę.
Edit:
Chociaż...wchodzę na IGN, wyszukuję Conkera i co widzę? Genre: Third-Person Shooter. Gamespot podał bardzo ogólne Action.
Napisany 24 kwietnia 2005 - 10:46
Gamespot wszystkie platformery wrzuca do wora z napisam Action..a co do Conkera to imo mozna go wrzucic do tego samego wora co Ratcheta..z tym ze w Cokerze jest wiecej krwi i czarnego humoru...wiec jak kto chce...albo platformer albo tpp...ale IMO platformerO Conkerze zapomniałem.A Conker to co kiełbasa?? Conker wygląda obłędnie..Conker będzie jedna z najpiekniejszych pltformowek...gralem w demo i gra mnie z m a s a k r o w a l a.Tym sposobem Xbox stracił chyba ostatnią szanse na dobrą, ekskluzywną platformówkę.
Edit:
Chociaż...wchodzę na IGN, wyszukuję Conkera i co widzę? Genre: Third-Person Shooter. Gamespot podał bardzo ogólne Action.
Gość__*
Napisany 24 kwietnia 2005 - 12:20

Napisany 24 kwietnia 2005 - 12:26
Gość__*
Napisany 24 kwietnia 2005 - 12:27
MGS i Splinter to też zupełnie inne gry, ale chyba nie znaczy to, że nie są skradankami? Anyway nie jest dla mnie ważne do jakiego wora wrzucimy Conkera.. najlepszy byłby chyba "parodia klasycznego platformera", bo w tej grze nie ma elementu, który nie byłby parodią czegośNie gralem w Conker's Bad Fury Day na N64, ale po obejrzanych filmikach Live and Reloaded na X-a nie wrzucilbym Conckera do tego samego worka co Psychonauts - to beda calkowicie inne gry. O wiele bardziej platformera przypomina Kameo. Ale zgadzam sie - ratchet i concker to faktycznie ten sam rodzaj gier, jednak IMO napewno nie platformówki.

Napisany 24 kwietnia 2005 - 13:01
Z drugiej strony conker nie jest czysta platformówką jak Mario czy banjo-kazooie, ale bardziej przygodówką z elementami platformówki. Ja już czekam z niecierpliwością, chociaz wersję na N64 przeszedłem ze 3 razy

Gość__*
Napisany 25 kwietnia 2005 - 19:37
A co ma piernik do wiatraka? Cos pokielbasiles "mistrzu". Wydaje misie ze wypowiedzialem sie wystarczajaco wyraznie. Dla mnie Ratchet nie jest platformerem, tylko strzelanka - platformer to dla mnie Jak and Daxter (czesc 1), Blinx na Xboxa czy wlasnie Psychonauts (w którego demo mialem okazje zagrac na PC), ale napewno nie R&C, gdzie strzelania jest wiecej niz w niejednym shooterzeMGS i Splinter to też zupełnie inne gry, ale chyba nie znaczy to, że nie są skradankami?Nie gralem w Conker's Bad Fury Day na N64, ale po obejrzanych filmikach Live and Reloaded na X-a nie wrzucilbym Conckera do tego samego worka co Psychonauts - to beda calkowicie inne gry. O wiele bardziej platformera przypomina Kameo. Ale zgadzam sie - ratchet i concker to faktycznie ten sam rodzaj gier, jednak IMO napewno nie platformówki.

Napisany 27 kwietnia 2005 - 18:08
Gość__*
Napisany 27 kwietnia 2005 - 19:07
To nie obrażaj "mistrzu" innych.. IMO R&C, a tym bardziej Conker to platformer.. fakt, napisałeś, że po obejrzanych filmikach tak twierdzisz, ale dałeś też bardziej daleko idący wniosek, a mianowicie:A co ma piernik do wiatraka? Cos pokielbasiles "mistrzu". Wydaje misie ze wypowiedzialem sie wystarczajaco wyraznie. Dla mnie Ratchet nie jest platformerem, tylko strzelanka - platformer to dla mnie Jak and Daxter (czesc 1), Blinx na Xboxa czy wlasnie Psychonauts (w którego demo mialem okazje zagrac na PC), ale napewno nie R&C, gdzie strzelania jest wiecej niz w niejednym shooterzeMGS i Splinter to też zupełnie inne gry, ale chyba nie znaczy to, że nie są skradankami?Nie gralem w Conker's Bad Fury Day na N64, ale po obejrzanych filmikach Live and Reloaded na X-a nie wrzucilbym Conckera do tego samego worka co Psychonauts - to beda calkowicie inne gry. O wiele bardziej platformera przypomina Kameo. Ale zgadzam sie - ratchet i concker to faktycznie ten sam rodzaj gier, jednak IMO napewno nie platformówki.
Co do Conckera - jak mowie, nie gralem w ta gre, wiec nie bede sie spieral czy to platformer, strzelanka czy inne RPG
I właśnie do tego zdania pije.. to będą zupełnie inne gry.. ale czy to oznacza, że Conker nie może być platformówką, tylko dlatego, że jest inny niż Psychonauts? Dlatego podałem przykład SC i MGS.. EOTnie wrzucilbym Conckera do tego samego worka co Psychonauts - to beda calkowicie inne gry.
Gość__*
Napisany 03 maja 2005 - 09:31
Ze co...?nie obrażaj "mistrzu" innych..

Nie, wypowiedz ta oznacza, ze moim zdaniem Concker to calkiem inny rodzaj gry niz Psychonauts (tak przynajmniej wnioskuje z trailerów, swoje zdanie zweryfikuje po zagraniu w gre). Jesli tak trudno pojac, co chce przez to powiedziec, to proponuje wypicie puszki red bulla przed czytaniem tego posta.I właśnie do tego zdania pije.. to będą zupełnie inne gry.. ale czy to oznacza, że Conker nie może być platformówką, tylko dlatego, że jest inny niż Psychonauts?nie wrzucilbym Conckera do tego samego worka co Psychonauts - to beda calkowicie inne gry.
Edit
mam pytanko - ktos wie kiedy premiera tej gry na X-a w europie? A moze juz byla (w kazdym razie na Allegro na razie egzemplarzy gry nie widac

Gość__*
Napisany 03 maja 2005 - 12:06
A ja napisałem, jak jest moim zdaniem.. i nie wiem po co wspominasz o tym Red Bullu, bo właśnie takie teksty mnie wkurzają(wcześniej nazwałeś mnie "mistrzem" i dobrze wiesz, że o to chodziZe co...?
nie obrażaj "mistrzu" innych..Nie, wypowiedz ta oznacza, ze moim zdaniem Concker to calkiem inny rodzaj gry niz Psychonauts (tak przynajmniej wnioskuje z trailerów, swoje zdanie zweryfikuje po zagraniu w gre). Jesli tak trudno pojac, co chce przez to powiedziec, to proponuje wypicie puszki red bulla przed czytaniem tego posta.I właśnie do tego zdania pije.. to będą zupełnie inne gry.. ale czy to oznacza, że Conker nie może być platformówką, tylko dlatego, że jest inny niż Psychonauts?nie wrzucilbym Conckera do tego samego worka co Psychonauts - to beda calkowicie inne gry.

Gość__*
Napisany 21 grudnia 2005 - 13:12

Napisany 20 stycznia 2009 - 08:24

Napisany 04 lutego 2009 - 19:36