Klikajcie na obrazki, by powiększać i oceniać.
To może zaproponujmy jakieś:Jak ktoś wytarga już trailera z MGS4 to niech je wrzuca od razu na serwery jakieś.
Ja tam obstaje za tym, że to Ocelot.. Ocelot niby posługiwał się rewolwerami.. ale przecież pod koniec MGSa drugiego ręka Liquida przejęła nad nim kontrole.. Snake to nie może być(szysze starzenie? lol).. popatrzcie na Otacona.. pozatym kto by chciał grać dziadkiem Snakiem? Ja nie.. pozatym na pierwszym arcie z MGSa 4 widać u Snake'a wąsy i brodę.. a ten tajemniczy dziadek brody nie ma ;fHmmm... jesli ten dziadzia to snejk, w takim razie kto podlozy mu glos? Po raz kolejny David(po odpowiednim retuszu komputerowym)? Mam taka nadzieje...
ten robocik to podobno METAL GEAR MK-II z gry Snatcher również autorstwa Kojimy(cyberpankowe klimaty,a na trop wpadłem dzięki serwisowi OH).
Przeszukując net w poszukiwaniu jakichkolwiek informacji o tej grze jak i o samym robocie znalazłem ciekawe info "Gillian Seed's personal navigator. Navigators are designed to facilitate JUNKER's investigative activites.Their primary functions include control analysis,memory, andcommunication.
hehe czyżby Kojima dał nam MGS3 do zrozumienia,że pożegnaliśmy się już całkowicie z radarkiem w rogu ekranu....a robocik będzie niezastąpionym narzędziem w nowej grze Hideo....oby trailer pokazał nam coś więcej o samej rozgrywce.......ojjj pokaże -Kojima zapowiedział,że jutro ujrzymy Raidena,który ma być bardziej "cool" niż w MGS2 8)
Nie. W trójce grało się Big Bossem nie Solidnym.czy w 3 stało się coś o czym nie wiem??
No strasznie. Troche zmarszczek i zarostA popatrz sie jak Snake sie postarzal przez dwa lata (MGS 1 -> MGS 2).
Pierwszy art MGS4. A czemu mechy? W dwa lata po Shadow Moses każdy mógł mieć swojego MG to czemu nie produkować na szeroką skalę małych mechów?Mi sie tam nie wydaje, ze to kilka miesiecy (po kilku miesiacach te wszystkie mechy na ulicach i takie brudne i zniszczone miasto ? ). A w ogole to gdzie Wy widzicie to zdjecie dziecka Jacka ?