~10mln egzemplarzy 2 gier NSMB vs. ~6mln egzemplarzy Marianów 3D z 5 gier. Nie ma co się dziwić, że w pierwszej kolejności robią platformówkę 2D, bo w samej Japonii sprzedaje się 5 razy lepiej niż odsłona trójwymiarowa.
Jak zwykle w tematach nintendo - pier**lisz bez sensu.ninntendo by sie wstydzilo sprzedawac tę grę za wiecej niz 20$
I to ma być powód żeby nie zarabiać? Masz kiepski nos do interesów.stwierdzam fakty. oprawy wiele nie zmieniają, koszt produkcji tej gry jest niski.
Cyber, wolałbym, żeby zarabiali mniej, ale więcej dawali. Pamiętaj, że jesteś konsumentem. Dziwne, że jesteś zadowolony, gdy ktoś ci wciska coś niskiej wartości za gruby szmal...I to ma być powód żeby nie zarabiać? Masz kiepski nos do interesów.
A no jako konsument to masz rację. Ale nie wolno zapominać, że gry to jest biznes a sprzedawać taką markę za półdarmo to głupota. Po za tym nigdy na jakości marianów się nie przejechałem. Uważam, że Ci co uwielbiają mariany 3d poczekają a Ci co uwielbiają 2d kupią. Dawno nie było tak, że konsola nintendo dostała Mariana na starcie.Cyber, wolałbym, żeby zarabiali mniej, ale więcej dawali. Pamiętaj, że jesteś konsumentem. Dziwne, że jesteś zadowolony, gdy ktoś ci wciska coś niskiej wartości za gruby szmal...
Ot tototo. Mam wrażenie, że niektórzy narzekają tak bo w głowie już dawno mieli WiiU na premierze z grą od Retro dlatego taki lincz panuje w tematach związanych z WiiU.Mi nikt nic nie wciska. Ot, stoi sobie grzecznie na półce w sklepie, a ja mogę kupić albo olać
Giereczki wideo dla dzieci →
CurrentGen →
Multiplatformy →
Super Meat BoyRozpoczęte przez Nyjacz , 20 kwi 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Giereczki wideo dla dzieci →
CurrentGen →
Nintendo Switch →
Super Smash Bros.Rozpoczęte przez Tawotnica , 09 mar 2018 ![]() |