1. jest to jrpg
2. wychodzi na ps2 i .... xboxa !

3. robią go twórcy Dark Cloud
4. przepiękna oprawa graficzna
kiedy ta gra się ukaże na rynku ? mam nadzieję, że na święta
Wersja JAPTa grudniowa data wydania to USA czy PAL? Bo jeśli to drugie to konsole sprawię sobie chyba z tą grą Razz
A z tym Xboxem to od razu cos mi nie pasowalo (gdy tylko przeczytalem o tym w Neo), no coz - nie dla psa kielbasa
;)
Jeżeli postanowisz grać tylko w PAL'owskie oryginały to masz problem z głowyBTW, FF XII, RG, Disgaea 2, VP 2, Xenosaga III - wszystkie te gry wychodzą w mniej więcej tym samym czasie. nie wiem, jak ja zacznę nowy rok akademicki...
No, czyli ktoś miał styczność z grą
. Widocznie autorzy stawiają bardziej na grywalność, niż na epicką fabułę (co ma zarówno swoje złe, jak i dobre strony).
BTW Takuro - czy to, o czym wspomniał Baudolino nt. dungeon'ów w RG rzeczywiście ma miejsce?
dowiedziałem się dzisiaj, że zarówno amerykańska, jak i europejska wersja RG będzie rozbudowana w stosunku do wersji japońskiej. i wcale nie chodzi tylko o poprawienie irytujących elementów systemu walki. =P okazuje się, że dodano zupełnie nową planetę, a także jakieś nowe filmiki. heh, Level 5 wie, jak wynagrodzić graczom spoza Japonii oczekiwanie - najpierw dubbing w DQ VIII, a teraz konkretne dodatki do RG. to lubimy.
oczywiście, że wiadomo to od dawna, bo od kwietnia tego roku, ale właśnie dlatego nie napisał, że "jak najświeższe informacje mówią". =P napisałem, że ja sam dowiedziałem się o tym niedawno i że bardzo mnie ta informacja ucieszyła; nie miałem pretensji do napisania wiadomości o znamionach news'u.To już wiadomo od dawna
i dlatego zagram jeszcze raz, a nóż coś jeszcze poprawią.