Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zero Escape: Virtue's Last Reward


  • Zaloguj się by odpowiedzieć
104 odpowiedzi na ten temat

#61 Tawotnica Napisany 17 maj 2013 - 12:41

Tawotnica

    Samus Aran

  • Reformatorzy
  • 9924 Postów:
http://zendesu.chuns...cial/index.html

:lol2:
  • 0

#62 MaxVarEmreis Napisany 17 maj 2013 - 12:47

MaxVarEmreis

    Cochliomyia hominivorax

  • Forumowicze
  • 9974 Postów:

Już kiedyś widziałem z tego obrazki :D Japończycy :D


  • 0

#63 Schrodinger Napisany 17 maj 2013 - 12:49

Schrodinger

  • Reformatorzy
  • 50351 Postów:

lol nie wiem co klikam ale nie przestaje :olo:


  • 0

#64 Schrodinger Napisany 17 maj 2013 - 12:54

Schrodinger

  • Reformatorzy
  • 50351 Postów:
nie da sie 3 lvl przejsc :olo: :foch:
 

Ten post był edytowany przez Taikun dnia: 17 maj 2013 - 12:58

  • 0

#65 DaddyMadCaddy Napisany 17 maj 2013 - 17:59

DaddyMadCaddy

    Epikurejczyk (c) fingu

  • Moderatorzy
  • 26856 Postów:

Zacząłem ostatnio grać. Nie powiem, wciąga sucz. Rozwala mnie Alice, że jest ubrana w sumie w złoty naszyjnik.

 

Ile zajmuje pierwsze przejście?


  • 0

#66 Schrodinger Napisany 17 maj 2013 - 18:06

Schrodinger

  • Reformatorzy
  • 50351 Postów:
Zależy ile i jak grasz ;) czasami możesz za pierwszym razem trafić na "to be continued" bo trzeba inną ściężkę przejść i odblokować. Ogólnie jak chcesz poznać fabułę to musisz przejść wszystko :)
  • 0

#67 MaxVarEmreis Napisany 17 maj 2013 - 18:08

MaxVarEmreis

    Cochliomyia hominivorax

  • Forumowicze
  • 9974 Postów:

Ile zajmuje pierwsze przejście?

Ciężko tutaj zdefiniować coś takiego jak "pierwsze przejście". Jeśli chodzi Ci o zobaczenie jakiegoś zakończenia, to też ciężko powiedzieć. Zależy jaką odnogę wybrałeś. Możesz trafić na taką gdzie "zakończenie" będzie zablokowane i żeby je odblokować, będziesz musiał ukończyć inną odnogę.  :olo: Graj a nie zastanawiaj się nad takimi rzeczami :olo:

 

 

W 999, też była podobna do Alice sucz, Lotus :zakochany:


  • 0

#68 DaddyMadCaddy Napisany 17 maj 2013 - 18:11

DaddyMadCaddy

    Epikurejczyk (c) fingu

  • Moderatorzy
  • 26856 Postów:

Dzięki. W takim razie gram :ok: Idę też na platynę.


  • 0

#69 DaddyMadCaddy Napisany 27 maj 2013 - 22:36

DaddyMadCaddy

    Epikurejczyk (c) fingu

  • Moderatorzy
  • 26856 Postów:

Jest trofeum za ucieczkę z wszystkich pomieszczeń na Hard, ale Hard się dopiero włącza po prologu, a winda z prologu jest standardowo ustawiona na Easy, czy ucieczka z niej też jest potrzebna do tego trofeum? Czy po rozpoczęciu gry ponownie można zrobić windę na Hard?


  • 0

#70 Schrodinger Napisany 27 maj 2013 - 22:47

Schrodinger

  • Reformatorzy
  • 50351 Postów:

tak, potem można zrobić na hard ... zna się hasła więc to jest dość szybkie ;) tylko też z tego co pamietam trzeba wszystkie files znaleźć w pokojach, ja pominalem cos w 4 pokojach i potem powtarzalem


  • 0

#71 DaddyMadCaddy Napisany 27 maj 2013 - 22:51

DaddyMadCaddy

    Epikurejczyk (c) fingu

  • Moderatorzy
  • 26856 Postów:

No właśnie w windzie mogłem tylko srebrny zebrać, ale jak będę powtarzał to zbiorę złoty plik.

 

Strasznie się wkręciłem w historię ponownie, choć miałem kilkudniową przerwę. Zapowiada się na kozaka.


  • 0

#72 MaxVarEmreis Napisany 28 maj 2013 - 07:00

MaxVarEmreis

    Cochliomyia hominivorax

  • Forumowicze
  • 9974 Postów:

No właśnie w windzie mogłem tylko srebrny zebrać, ale jak będę powtarzał to zbiorę złoty plik.

Możesz wrócić do windy w każdej chwili. Windę robi się w jakieś 60 sekund :) Cały system Flow jest bardzo elastyczny.


 


  • 0

#73 DaddyMadCaddy Napisany 28 maj 2013 - 09:47

DaddyMadCaddy

    Epikurejczyk (c) fingu

  • Moderatorzy
  • 26856 Postów:

Za pierwszym razem wolę iść gdzie mi każą, nie cofam się. Jak będę grał kolejne razy, to wrócę.


  • 0

#74 MaxVarEmreis Napisany 28 maj 2013 - 10:14

MaxVarEmreis

    Cochliomyia hominivorax

  • Forumowicze
  • 9974 Postów:

Ale w tej grze, nie ma czegoś takiego jak "iść gdzie każą", a "cofać" się to będziesz kilka dobrych razy O_o


  • 0

#75 DaddyMadCaddy Napisany 28 maj 2013 - 11:27

DaddyMadCaddy

    Epikurejczyk (c) fingu

  • Moderatorzy
  • 26856 Postów:

Chodzi mi o to, że jak gram (1. raz) to gra każe mi w dane miejsce iść, a jeśli po pierwszej serii właściwych zagadek mogę ponownie wejść do pomieszczeń, to aby rozmawiać. Nie mam możliwości jeszcze cofania się do poprzednich pomieszczeń by ponownie rozwiązywać zagadki.


  • 0

#76 MaxVarEmreis Napisany 28 maj 2013 - 12:04

MaxVarEmreis

    Cochliomyia hominivorax

  • Forumowicze
  • 9974 Postów:

DMC, ja mówię o systemie Flow a nie o jakiś powrotach do poprzednich pomieszczeń. To tak nie działa. Nie wracasz w normalny sposób do wcześniej odwiedzonych miejsc i zagadek. Używasz FLOW. Możesz wrócić do pierwszej zagadki w każdej chwili, wciskasz Flow i wybierasz do, którego punktu w grze (który już zrobiłeś) chcesz wrócić. Możesz skakać po Flow do woli, nie psujesz w ten sposób niczego. Jak już zrobisz zagadkę w pierwszym pomieszczeniu na hard, możesz (używając ponownie Flow), wrócić do momentu, w którym przerwałeś. System Flow to podstawa w tej grze.


  • 0

#77 Danteusz Napisany 28 maj 2013 - 12:20

Danteusz

    Alpha Male!

  • Administratorzy
  • 27928 Postów:

DMC, ja mówię o systemie Flow a nie o jakiś powrotach do poprzednich pomieszczeń. To tak nie działa. Nie wracasz w normalny sposób do wcześniej odwiedzonych miejsc i zagadek. Używasz FLOW. Możesz wrócić do pierwszej zagadki w każdej chwili, wciskasz Flow i wybierasz do, którego punktu w grze (który już zrobiłeś) chcesz wrócić. Możesz skakać po Flow do woli, nie psujesz w ten sposób niczego. Jak już zrobisz zagadkę w pierwszym pomieszczeniu na hard, możesz (używając ponownie Flow), wrócić do momentu, w którym przerwałeś. System Flow to podstawa w tej grze.

 

Rewelacja, tego bardzo brakowało w 999


  • 0

#78 DaddyMadCaddy Napisany 28 maj 2013 - 12:36

DaddyMadCaddy

    Epikurejczyk (c) fingu

  • Moderatorzy
  • 26856 Postów:

DMC, ja mówię o systemie Flow a nie o jakiś powrotach do poprzednich pomieszczeń. To tak nie działa. Nie wracasz w normalny sposób do wcześniej odwiedzonych miejsc i zagadek. Używasz FLOW. Możesz wrócić do pierwszej zagadki w każdej chwili, wciskasz Flow i wybierasz do, którego punktu w grze (który już zrobiłeś) chcesz wrócić. Możesz skakać po Flow do woli, nie psujesz w ten sposób niczego. Jak już zrobisz zagadkę w pierwszym pomieszczeniu na hard, możesz (używając ponownie Flow), wrócić do momentu, w którym przerwałeś. System Flow to podstawa w tej grze.

 

To nie wiedziałem, teraz kumam, ale i tak będę wracał dopiero jak po raz pierwszy zobaczę jakieś zakończenie lub "... to be continued".


  • 0

#79 Danteusz Napisany 24 czerwiec 2013 - 08:33

Danteusz

    Alpha Male!

  • Administratorzy
  • 27928 Postów:

Skończyłem. Cała opinia w spoilerze (spoiluję zarówno VLR, jak i 999), żebym się nie musiał zastanawiać co komu popsuje zabawę

 

Spoiler

8/10


Ten post był edytowany przez Danteusz dnia: 24 czerwiec 2013 - 08:33

  • 0

#80 DaddyMadCaddy Napisany 26 czerwiec 2013 - 00:20

DaddyMadCaddy

    Epikurejczyk (c) fingu

  • Moderatorzy
  • 26856 Postów:

Widzisz, ja nie grałem w 999, dlatego dla mnie VLR to 10/10. Pewnie 999 dla mnie teraz będzie niżej w ocenie, bo nie wiedziałem czego się spodziewać, a zdębiałem.


  • 0

#81 Schrodinger Napisany 26 czerwiec 2013 - 00:21

Schrodinger

  • Reformatorzy
  • 50351 Postów:

otóż to :) miałem dokladnie tak samo 11/10

 


  • 0

#82 Sotaku Napisany 26 czerwiec 2013 - 17:42

Sotaku

    JJ

  • Forumowicze
  • 37959 Postów:

rozumiem, że +1 za łatwa platynkę :P


  • 0

#83 Schrodinger Napisany 26 czerwiec 2013 - 17:58

Schrodinger

  • Reformatorzy
  • 50351 Postów:

nawet jakby platyny nie było to byłoby 11/10 :) taka to jest gierunia


  • 0

#84 Sotaku Napisany 26 czerwiec 2013 - 20:53

Sotaku

    JJ

  • Forumowicze
  • 37959 Postów:

aż chyba odpalę :hmmm:


  • 0

#85 DaddyMadCaddy Napisany 26 czerwiec 2013 - 21:36

DaddyMadCaddy

    Epikurejczyk (c) fingu

  • Moderatorzy
  • 26856 Postów:

nawet jakby platyny nie było to byłoby 11/10 :) taka to jest gierunia

 

+1 :sir: 


  • 0

#86 twilitekid Napisany 26 czerwiec 2013 - 21:53

twilitekid

    HBH

  • Forumowicze
  • 6740 Postów:

Kurde, jest za 15 funciaków, a mam jeszcze 10% zniżki... Tylko czy jest sens brac bez znajomości 999?


  • 0

#87 Schrodinger Napisany 26 czerwiec 2013 - 23:01

Schrodinger

  • Reformatorzy
  • 50351 Postów:

dla mnie jest


  • 0

#88 Sotaku Napisany 27 czerwiec 2013 - 08:14

Sotaku

    JJ

  • Forumowicze
  • 37959 Postów:

Ty dostałeś za darmoszkę


  • 0

#89 burnstein Napisany 27 czerwiec 2013 - 08:18

burnstein

    ostatni król forumka

  • Reformatorzy
  • 39232 Postów:

cena nie jest istotą tego pytania


  • 0

#90 Sotaku Napisany 27 czerwiec 2013 - 08:22

Sotaku

    JJ

  • Forumowicze
  • 37959 Postów:

ale jest jego częścią


  • 0