ja już dobiłem do 55h z grą, a jeszcze będzie sporo ... posciagalem sobie duzo leveli z tamtej strony ktora wczesniej podalem i tak sobie robie.
Pipe flower zrobie w wolnej chwili i dam znac co i jak.
ja już dobiłem do 55h z grą, a jeszcze będzie sporo ... posciagalem sobie duzo leveli z tamtej strony ktora wczesniej podalem i tak sobie robie.
Pipe flower zrobie w wolnej chwili i dam znac co i jak.
Nikt nie gra w pullbloxa?
Kotlet ja pod koniec miesiąca dołączę
Ja gram dalej w jedynkę, raz na miesiąc przejdę ze 2 plansze na kiblu w robocie. Nie jestem od premiery nawet w połowie
przez chwilę przed oczami stanął mi obraz toalet hardwareowo kompatybilnych z 3DSem.przejdę ze 2 plansze na kiblu w robocie
Nie mów głośno, bo Iwata usłyszy.
przez chwilę przed oczami stanął mi obraz toalet hardwareowo kompatybilnych z 3DSem.przejdę ze 2 plansze na kiblu w robocie
Sega na pewno by wspierała portami:
Nikt nie gra w pullbloxa?
jak pobralem Twoj level i probowalem go zaliczyc i nie poszlo mi w 30min to sobie odpuscilem na pozniej (tzn musialem wyjsc i wylaczyc konsole).... a pozniej juz nie mialem okazji. Narazie odpalam inne gry. Ale do tego levelu jeszcze wroce ... jak juz zalicze, wtedy dam cynk ;p
Ten post był edytowany przez ramzes64 dnia: 31 sierpnia 2014 - 22:20
Nawet nie wiedziałem, że taki trudny wyszedł
Łapcie
dzis sprawdze, pocisne te levele / no ale racja, malo osob jest skorych do dania czegos od siebie.
inna sprawa ze to forum to mala spolecznosc. Jesli by udezyc gdzies gdzie spolecznosc graczy tylko w ten tytul jest wieksza, to pewnie i plansz bedzie duzo do ogrywania, a i jakis odzew od ludzi grajacych w Twojej levele bedzie wiekszy.
takze nikogoforum to pare osob z tym tytulkem i 3DSem
https://miiverse.nin...558073106146781
pikachu zrobiony ... tamta rura tez / Pikachu poszedl w 2-4min (a oznaczony jest na 4gwiazdki)... za to Pipe flower jest oznaczone na 1gwiazdke, a spedzilem przy nim z 40min .... dzis rano 15min i musialem konczyc, kiedys z 15min i tez musialem konczyc i dzis wreszcie przysiadlem i zrobilem. ... dobrze ze rano przez 15min ogarnalem jak dostac sie na gore rury.... to pozniej juz kombinowalem jak zrobic kwiatka
Spoko, poprawie niedługo. Fajnie, że w końcu znalazł się ktoś z chęciami do grania pikacza zmienię pewnie na 3 gwiazdki BTW nie spodziewałem się, że wejście na górę rury będzie aż taki problem sprawiać. Raczej kombinowałem tak żeby wejście na kwiatek było zakręcone
Gierkę dorwałem i jestem już w Level 2 Challenges. Z tego co widzę to do końca trochę zostało. Na dzień udaje mi się zrobić 18 plansz co jest całkiem niezłym wynikiem. A pewnie niedługo trochę przystopuję bo PS4 kusi.
W każdym razie pościągam sobie te wasze poziomy i może w wolnej chwili sam coś wysmaruję. Super gierka!
Graj graj bo chętnie do niej wrócę
I co gra ktoś jeszcze w tą zajebistą gierkę?
Ja ostatnio nawet trochę przycisnąłem czekając na żonę. Z tego co widzę jestem w połowie gry.
Jak uporam się z podstawowym trybem to zabieram się za wasze poziomy!
Jeszcze dwa poziomy i skończę Level 3 Challanges.
Spróbuj ten
Spoczko. Najpierw zadania główne a później wasze poziomy.
Dzisiaj nareszcie dotarłem do Nintendo Murals i zatrzymał mnie dopiero podskakujący Mario. Aż dziw bierze, że te wcześniejsze plansze mają 3 gwiazdki. Za to poprzedni zestaw zatrzymał mnie na parę dni. Dużo tam kombinowania i podstępnych przycisków które utrudniają rozwiązanie puzzli. Na szczęście udało się i pewnie niedługo skończę. I wtedy kupię najnowsze paczki jak uda się przejść Code Name S.T.E.A.M..
Nie śpiesz się jeszcze są po drodze bonusowe levele
Dziś wróciłem do grania. Grę porzuciłem na Nintendo Murals a dokładnie na planszy Aquamentus. Sam nie wiem co mnie na niej tak długo zatrzymało bo wiem, że próbowałem ją przejść kilka razy i się nie udało. Dzisiaj zrobiłem ją za pierwszym razem. Teraz już mam Horse w Delux Murals i wygląda na to, że gra zostanie skończona w tym miesiącu.
Do tej chwili nie ominąłem żadnej planszy. Czyli mam komplet uratowanych "dzieci".
Mały update
Wczoraj gierkę skończyłem 2 raz i przedstawiam zaktualizowany licznik
W spoilerze wrażenia po przejściu gry ponad 7 lat temu - nic się w tym temacie nie zmieniło
Levele które kiedyś zrobiłem:
To jest jeden z tych must-haveów na 3dsa które trzeba ograć
Polecam