Od soboty jestem wlasciwielem Xboxa . Z poczatku bylem negatywnie nastawiony do tej konsolki, ale wraz z dojrzewaniem i dorastaniem moje poglady zmienily sie i sprzedalem Ps2 na rzecz Xa
hehe, też jestem właścicielem xboxa z tym że od piątku i nie sprzedałem go na rzecz PS2, bo musiałem sprzedać PS2 bo zaczynała się psuć- za jakiś czas znowu kupie PS2
Pierwsze co mnie zaskoczylo, to wyglad konsoli. PO tym co czytalem na forum, myslalem, ze bedzie to niewiadomo jaka cegla, a okazalo sie, ze X to bardzo ladna, wmiare zgrabna i dostojna konsola . Jedyne co mnie przerazilo, to pad
zgrabna...w zyciu nie mów tak o tym klocku

przecież to waży z 5 kilo, do pada też nie jestem przekonany, dlatego też chyba kupię przelotkę żeby podłączyć pada od PS2
wejscia w przodzie pada. NA co sa te sloty ?
na karty pamięci oczywiście
Po odpaleniu konsoli wrylo mnie w fotel. Fajne intro i jeszcze fajniejsze menu. To co widzialem w PS2, to jakas zenada w stosunku do tego, co ma X
podobają ci się zielone gluty... bo mi niebardzo dlatego animacja moim zdaniem jest nędzna, ta z PS2 najlepsza może nie była, ale od xboksowego "dzieła" na pewno jest lepsza
Dobra, ale żeby nie było że ciągle narzekam, najbardziej podoba mi się:
-granie w gry bez używania płytek ( z dysku)
-znacznie lepsze słuchanie muzyki niż w PS2 (też z dysku

)
-emulatory, też znacznie wygodniejsze niż w przypadku PS2 (znowy z dysku

)
-oglądanie filmów (zmowu dysk

)