Mam slicznego, czarnego Gacka. Nie czaje tych co mowia, ze ta konsola wyglada jak zabawka. Chcialbym jednak platynowa kostke.
Tak samo tutaj , też mam śliczną czarną kosteczkę

ale gier na nią raptem 3 bo tylko dla nich ją kupiłem , a są to : Resident Evil 0 , Resident Evil 1 Remake i oczywiście MGS : TTS
Szkoda , że Nintendo zmarnowało potencjał Gacka i jak dla mnie robi to samo teraz z Wii.
Brak dobrych dorosłych gier , a znowu same cukiereczki gówniane

, a dodatkowo to jeszcze w przypadku Wii nie postarali się nawet o rozbudowę systemu tylko tak naprawdę dostajemy Gacka w nowej obudowie tam może o milimetr mocniejszą konsolę od poprzednika

heh Nintendo lubi igrać z ogniem , ale to pewnie dlatego , że się dorobili kasy na Gameboyach i NDSach bo gdyby nie one to firma już dawno by zdechła. I do tego wszystkiego Nintendo zmarnowało podobnie potencjał N 64. Oni po prostu zatrzymali się pod lodem i myśleli , że jak za czasów NESA i SNESA zrobili taką furorę kiedy ludzie grali na Atarynkach i na Amisiach to Cart zrobi taką samą furorę w dobie gier na CD ??? Heh , szkoda , szkoda i jeszcze raz szkoda , ale co tam nie moja sprawa. Szkoda , bo widać , że Gacek miał spore możliwości i ciut graficznie lepsze niż na PS2 , ale cóż zła polityka i tyle. Ale marzę , aby dorwać i pograć w IKARUGĘ