atlus.com/etrian4
Good news: będzie wersja w zrozumiałym języku
Bad news: Ghostlight, pls ;_;
Ten post był edytowany przez Tawotnica dnia: 02 grudnia 2013 - 12:05
atlus.com/etrian4
Good news: będzie wersja w zrozumiałym języku
Bad news: Ghostlight, pls ;_;
Ten post był edytowany przez Tawotnica dnia: 02 grudnia 2013 - 12:05
Dobrze ci się przypomina. Gra skończyła w koszach z przecenami za 10EUR i w związku z tym II i III nigdy nie wyszły w Europie.1 część w EU chyba też N wydawało ? Czy coś mi się już źle przypomina ? Choć osobiście bym wolał EO4 w cyfrowej dystrybucji a CoP na nośniku fizycznym wydawane przez N
Ten post był edytowany przez Tawotnica dnia: 04 kwietnia 2013 - 08:09
pograłbym ... ale 3DSa nie mam
Spoko. Przecież będziesz miał 12 października. A jak nie....
Fire Emblem Awakening, Project X i Ghost Recon są, no ale trzeba mieć 3DSa
i jeszcze remake znakomitego Shin Megami Tensei: Devil Survivor. :>
Ten post był edytowany przez Tawotnica dnia: 16 lipca 2013 - 19:47
Ja nie ma jak jest. Choćby 2 diamenciki z PSNu: taktyczny Rainbow Moon i grindfest Legasista.Teraz bym pograł bo mam głód na jakiegoś rpga właśnie, z jakimś dobrym grindem co by odpalić na chwilę pocisnąć lvl i wyłączyć. Na Vite mam Persone 4 ale tam mnie irytuje ze to jest ograniczone czasem
a w ogóle chciałem coś taktycznego pocisnąć i też nic nie ma
Można mieć 3DSa, ale cóż z tego, kiedy brakuje czasu. BTW, dobrze że się opamiętałem. Spadam z kompa, ide grać.
Teraz bym pograł bo mam głód na jakiegoś rpga właśnie, z jakimś dobrym grindem co by odpalić na chwilę pocisnąć lvl i wyłączyć.
Rozumiem, że Black/White i Black 2/White 2 na DSie już w 100% zniszczone?
Ale śliczna okładka
Ile (i o zgrozo w ilu tematach) można pierdo*ić o zakupie jakiejś konsoli? I to o takiej którą na allegro można wychaczyć za 300 zeta. To nie jest inwestycja życia, to nie zakup mieszkania...
Co do tematu to w tę serię nigdy nie grałem i raczej nie zagram, ale przyznać muszę że obie gry mają świetne okładki. Zarówno ten remake który zapodał tawotnica jak i Legend of The Titan.
Ten post był edytowany przez Kaz dnia: 17 lipca 2013 - 10:36
Chyba tego 3ds kupie jak tylko napisze magisterkie
Miałeś kupić w październiku...
Mamy środek lipca więc pewnie i tak się w terminie nie obroniłeś ;] No chyba że macie jakieś inne terminy na wsi ;]
Co do bólu dupy to tak masz rację. Cholernie Ci zazdroszczę że jeszcze nie kupiłeś 3DSa jednocześnie będąc bardzo zasmucony faktem że taka elitarna jednostka jak ty nie dołącza do naszego community Please join us, Iwata would be pleased as well.
Ten post był edytowany przez Kaz dnia: 17 lipca 2013 - 13:41
Trzymam kciuki z nadzieją że Twoja magisterska praca ma ich jednak trochę więcej, ale sądząc po reakcji zbyt dużo tekstu Cię przeraża.
Nigdy w serię nie grałem, a usłyszałem dopiero przy przenosinach na 3DS, więc podsumuję, iż NIKOGO
Ile (i o zgrozo w ilu tematach) można pierdo*ić o zakupie jakiejś konsoli? I to o takiej którą na allegro można wychaczyć za 300 zeta. To nie jest inwestycja życia, to nie zakup mieszkania...
Taikun. Przyzwyczaisz się.
Giereczki wideo dla dzieci →
CurrentGen →
Nintendo Switch →
Donkey Kong Country Returns HDRozpoczęte przez Tawotnica , 14 lut 2013 ![]() |
|
![]()
|
||
Oldschool →
Double Dragon AdvanceRozpoczęte przez Tawotnica , 29 maj 2024 ![]() |
|
![]()
|
||
CurrentGen →
Multiplatformy →
Persona 3 ReloadRozpoczęte przez Hanz , 09 cze 2023 ![]() |
|
![]()
|
||
CurrentGen →
Multiplatformy →
The Legend of Heroes: Trails through DaybreakRozpoczęte przez Tawotnica , 21 wrz 2023 ![]() |
|
![]()
|
||
CurrentGen →
Multiplatformy →
Unicorn OverlordRozpoczęte przez Tawotnica , 14 wrz 2023 ![]() |
|
![]()
|