meheheh, nie ma to jak znajomosc angielskiego ;f
a co do samej gry..jest doskonala, na prawde, geniusz autorów pokazuje już dobor tytułu.. dlaczego? bo dokladnie opisuje, co czuje me serce, gdy na to wszystko patrze.. no, ale jasne, pare osob zobaczylo, ze polacy robia gre na revo(wow po prostu), wiec automatycznie zaczynaja sie podniecac.. a jak juz admin(w sumie duza litera powinienem napisac, bo przeciez wszyscy wiemy o kulcie Admina_SN- nic osobistego)napisal, ze bedzie pokaz na e3 to cos mocnego musi sie szykowac.. tylko, ze dla kazdego szanujacego sie developera pokaz na e3 to nie przezycie(a chlopaki z nibris pewnie ciesza sie, ze pojada sobie na e3 w gierki innych pograc ;f) lecz norma.. w ogole fajny webiste maja.. ja sie na polskiego Riddicka szykuje.. widze już artwork z sadness na okladce czerwcowego egma wraz z wielkim "show steeler".. bankowo na artworku musi byc deskowaty(efekt polityki Nintendo moze) paszkwil z glowa wielkosci maczugi Herkulesa.. a jak juz przy maczudze jestesmy, moze autorzy pojda dalej i okaze sie, ze to cos nie jest kobieta o_O skandal obyczajowy gwarantowany, a Nibris staje sie polskim Rockstar XD
moze nagrody najlepszej gry e3 2k6 nie zdobędą.. ale Marianka maja w kieszeni

nie wierze, że goście, których strona wygląda, jak głupi żart, którzy nie potrafią napisać głupiego zdania po angielsku tak, żeby nie zostali wyśmiani zrobią coś dobrego.. ba, ja wątpie, że cokolwiek zrobią.. Raid over the River jakoś mi tu zalatuje.. i caly czas, gdy patrze na to wszystko odnosze wrazenie, ze koorwa, ktos tu 1 kwietnia przespal ;f
EDIT:
jeszcze jedno.. czy tylko ja oglądając te artworki mam wrażenie, że Nibris to zaklad pracy chronionej? o_O