Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pomoc techniczna - mobile

pomoc komórki mobile

  • Zaloguj się by odpowiedzieć
126 odpowiedzi na ten temat

#61 fingus Napisany 27 czerwiec 2014 - 17:27

fingus

  • Moderatorzy
  • 31214 Postów:
Plusuję! W applu programy wyłączają się same. W Windows 95 też tak miałem.
  • 0

#62 Danteusz Napisany 27 czerwiec 2014 - 17:38

Danteusz

    Alpha Male!

  • Administratorzy
  • 27938 Postów:
Ba, cały Windows sam się wyłączał
  • 0

#63 Schrodinger Napisany 27 czerwiec 2014 - 17:47

Schrodinger

  • Reformatorzy
  • 50429 Postów:
Dante nie sap ja recznie nic nie musze wylaczac to tylko deb
  • 0

#64 Sotaku Napisany 28 czerwiec 2014 - 11:23

Sotaku

    JJ

  • Forumowicze
  • 37964 Postów:
To włącz sobie RR 3 i zobaczysz, czy będziesz czy nie będziesz musiał :P
  • 0

#65 Schrodinger Napisany 28 czerwiec 2014 - 17:48

Schrodinger

  • Reformatorzy
  • 50429 Postów:

Grałem w RR3 jakiś czas temu z palcem w dupie więc ten tego :reggie:


  • 0

#66 Sotaku Napisany 28 czerwiec 2014 - 18:12

Sotaku

    JJ

  • Forumowicze
  • 37964 Postów:
Na początku też nie miałem problemów, ale jak masz w garażu 20 kilka aut to zaczynają się kłopoty
  • 0

#67 Schrodinger Napisany 28 czerwiec 2014 - 18:17

Schrodinger

  • Reformatorzy
  • 50429 Postów:
problemem jest twoj fonik z nakladka producenta bo ona obciaza najmocniej ;)
  • 0

#68 Sotaku Napisany 28 czerwiec 2014 - 18:18

Sotaku

    JJ

  • Forumowicze
  • 37964 Postów:
Co mogę z tym zrobić?
  • 0

#69 Otacon Napisany 28 czerwiec 2014 - 19:17

Otacon

    krakowski cymesik

  • Forumowicze
  • 13717 Postów:
Mój nexus7 1gen też już się potrafi przypocic przy rr3
  • 0

#70 terra Napisany 15 sierpień 2014 - 07:07

terra

    Demigod

  • Forumowicze
  • 9532 Postów:

Wymieniał ktoś kartę z sim na nanoSIM? W internetach piszą, że koszt to... 25 zł, naprawdę? Byłem święcie przekonany, że takie coś jest darmowe, szczególnie że numer mam od ładnych paru lat. Sieć orange.


  • 0

#71 Schrodinger Napisany 15 sierpień 2014 - 08:32

Schrodinger

  • Reformatorzy
  • 50429 Postów:
W play za darmo i od reki
  • 0

#72 terra Napisany 15 sierpień 2014 - 08:34

terra

    Demigod

  • Forumowicze
  • 9532 Postów:

Nie zmienię numeru i operatora. Ten numer mam od zawsze, przyciąć nie mogę bo chip jest za duży. xD


  • 0

#73 torq314 Napisany 15 sierpień 2014 - 08:59

torq314

    Buddhabrot

  • Moderatorzy
  • 21909 Postów:
W t-mobile za darmo i od ręki też
  • 0

#74 Danteusz Napisany 15 sierpień 2014 - 09:40

Danteusz

    Alpha Male!

  • Administratorzy
  • 27938 Postów:


Nie zmienię numeru i operatora. Ten numer mam od zawsze, przyciąć nie mogę bo chip jest za duży. xD


Możesz. Ja mam przycięty, tylko istnieje szansa uszkodzenia chipa
  • 0

#75 terra Napisany 15 sierpień 2014 - 10:02

terra

    Demigod

  • Forumowicze
  • 9532 Postów:
Chyba jednak wyłożę te 25 zł :/
  • 0

#76 torq314 Napisany 15 sierpień 2014 - 10:03

torq314

    Buddhabrot

  • Moderatorzy
  • 21909 Postów:



Nie zmienię numeru i operatora. Ten numer mam od zawsze, przyciąć nie mogę bo chip jest za duży. xD

Możesz. Ja mam przycięty, tylko istnieje szansa uszkodzenia chipa

Niekoniecznie może, bardzo stare karty miały za duży czip do przycinania.
  • 0

#77 terra Napisany 15 sierpień 2014 - 10:11

terra

    Demigod

  • Forumowicze
  • 9532 Postów:
Mam kartę z 2005 roku
  • 0

#78 Danteusz Napisany 15 sierpień 2014 - 11:28

Danteusz

    Alpha Male!

  • Administratorzy
  • 27938 Postów:




Nie zmienię numeru i operatora. Ten numer mam od zawsze, przyciąć nie mogę bo chip jest za duży. xD

Możesz. Ja mam przycięty, tylko istnieje szansa uszkodzenia chipa
Niekoniecznie może, bardzo stare karty miały za duży czip do przycinania.
Też się da przyciąć i działa
  • 0

#79 torq314 Napisany 15 sierpień 2014 - 11:36

torq314

    Buddhabrot

  • Moderatorzy
  • 21909 Postów:





Nie zmienię numeru i operatora. Ten numer mam od zawsze, przyciąć nie mogę bo chip jest za duży. xD

Możesz. Ja mam przycięty, tylko istnieje szansa uszkodzenia chipa
Niekoniecznie może, bardzo stare karty miały za duży czip do przycinania.
Też się da przyciąć i działa

Nie da się.

Czip jest tak duży, że nie ma fizycznie możliwości przycięcia, bo gdzieś ciąłbyś po czipie.

Albo nigdy nie widziałeś takiej starej karty albo mówimy o czymś innym.
  • 0

#80 Danteusz Napisany 15 sierpień 2014 - 12:00

Danteusz

    Alpha Male!

  • Administratorzy
  • 27938 Postów:
Moja była cięta po czipie
  • 0

#81 torq314 Napisany 15 sierpień 2014 - 12:03

torq314

    Buddhabrot

  • Moderatorzy
  • 21909 Postów:
a to przepraszam w takim razie
  • 0

#82 Danteusz Napisany 15 sierpień 2014 - 12:10

Danteusz

    Alpha Male!

  • Administratorzy
  • 27938 Postów:
Ale jeśli można wymienić kartę to lepiej nie ryzykować cięcia po czipie
  • 0

#83 terra Napisany 15 sierpień 2014 - 12:17

terra

    Demigod

  • Forumowicze
  • 9532 Postów:

Znalazłem taki wzorek, spróbuję sam.

http://www.technobuf...one_5_guide.png


  • 0

#84 Danteusz Napisany 15 sierpień 2014 - 12:34

Danteusz

    Alpha Male!

  • Administratorzy
  • 27938 Postów:
Lepiej nie, jak już to wycinarką
  • 0

#85 fingus Napisany 15 sierpień 2014 - 12:39

fingus

  • Moderatorzy
  • 31214 Postów:
Jak się nie uda to zapłaci te 25 zeta za duplikat, więc niczym chyba nie ryzykuje.
  • 0

#86 Danteusz Napisany 15 sierpień 2014 - 13:15

Danteusz

    Alpha Male!

  • Administratorzy
  • 27938 Postów:
Jeśli nie ma problemu z otrzymaniem duplikatu nie mając poprzedniej karty to moze spróbować
  • 0

#87 torq314 Napisany 04 październik 2014 - 20:34

torq314

    Buddhabrot

  • Moderatorzy
  • 21909 Postów:
Rautnku, zaktualizowałem ipada 3 do ios8 bo na ios7 była dziura w libcośtam, która dawała code execution na spreparowanych pdfach.

No i nic mi tak nie przeszkadza jak to że embedded youtube na stronach nie odtwarza się po naciśnięciu play, tylko trzeba piętnaście razy w ten play pacać! W miedzyczasie strona się zzoomuje i dopiero jeszcze z pięć pacnięć później film zaczyna się odtwarzać.

Szukam w google i poza tym że ludzie mają ten sam problem to nikt nie pisze jak to poprawić.

Czekać na patcha? :fp:
  • 0

#88 fingus Napisany 04 październik 2014 - 20:41

fingus

  • Moderatorzy
  • 31214 Postów:
Ja nie aktualizowałem do iOS 8 i mam dokładnie to samo od jakiegoś czasu. :doge:
  • 0

#89 Danteusz Napisany 05 październik 2014 - 09:43

Danteusz

    Alpha Male!

  • Administratorzy
  • 27938 Postów:
Nie wiem czy bug jest po stronie Apple, czy Google, ale nie sądzę żeby cokolwiek dało się z tym zrobić. Może iOS 8.1 coś poprawi, powinien być w ciagu miesiąca
  • 0

#90 Mauro Napisany 07 kwiecień 2015 - 13:57

Mauro

    RS

  • Forumowicze
  • 4861 Postów:

Mam taki problem, w kalendarzu ustawiam sobie wydarzenia/przypomnienia jednak nie pojawiają się one na ekranie głównym w polu do tego przeznaczonym, na górze w pasku mam wydarzenie a na ekranie głównym pokazuje "Brak wydarzeń na dziś lub jutro", jakiś pomysł co jest nie tak ?

 

PmfqosV.jpg


Ten post był edytowany przez Mauro dnia: 07 kwiecień 2015 - 13:57

  • 0