Nie.
Ale ten na Wii był spoczko.
Nie.
Ale ten na Wii był spoczko.
Ten na Wii był świetny, chociaż ja jestem fanem serii, więc mogę być nieobiektywny
Ja najwięcej grałem na Nintendo 64, ale na Gacku też wszystko odkryte łącznie z duchami
, ale wersja na Wii i tak jest dla mnie świetna, więc niekoniecznie na raz..
a mi się bardziej podobał MK7 na 3DSa od MKWii. Normalne pojazdy bez udziwnień, mniej rozdmuchany roster postaci, fajnie wstawione elementy powietrzne / podwodne (które też będą w 8), powrót coinsów (zwiększających prędkość, co mi się bardziej z jabłkami z crasha kojarzyło niż z MK), najlepszy online w grze N (communities), podgląd itemków na dolnym ekranie i mnóstwo takich właśnie drobiazgów, które czyniły z siódemki bardziej "tradycyjną" odsłonę serii.
Dodaj lepsze ai, bo to gumowe w wii bylo koszmarne. Kocham serie, ale do dzis zerkanm na polke z mkwii z grymasem. Rownie oszukiwany przez konsole czulem sie tylko w mk64.
W mkds takie było? Tam potrafiłem wyprzedzić konsolę o całe okrążenie. Na wii nie szło, bo przewaga więcej niż 10s skutkowała całą serią skorup i niebieskich. W sumie tylko na wii i 64 coś takiego czułem.
Powinna wrócić możliwość unikania skorup odpowiednio wyczutym wślizgiem jak w Double Dash, żeby trochę skontrować to oszukańcze AI. MKDS dostawał chyba takie wysokie noty, bo doprowadził do perfekcji system driftów. Snaking, nie snaking, ale imo fajnie się przechodziło całe trasy ślizgając się od bandy do bandy i długi czas to była moja ulubiona część
W MK7 da się niebieskiej skorupy uniknąć. Raz mi się udało
Trzeba w odpowiednim momencie użyć przyspieszającego grzybka. Inna sprawa, że w MK7 niebieska skorupa zamiast lecieć, sunie się na planszy uderzając wszystkich na swojej drodze. Ile to razy dostawałem niebieską skorupą będąc na 5 miejscu ![]()
W mkds takie było? Tam potrafiłem wyprzedzić konsolę o całe okrążenie. Na wii nie szło, bo przewaga więcej niż 10s skutkowała całą serią skorup i niebieskich. W sumie tylko na wii i 64 coś takiego czułem.
Nie wiem jak było w innych częściach, ale w MKDS dałem sobie spokój z grą w wyższych klasach silników po kilku przegranych z powodu shitstormu pod sam koniec wyścigu, w którym cały czas prowadziłem
Powinna wrócić możliwość unikania skorup odpowiednio wyczutym wślizgiem jak w Double Dash, żeby trochę skontrować to oszukańcze AI. MKDS dostawał chyba takie wysokie noty, bo doprowadził do perfekcji system driftów. Snaking, nie snaking, ale imo fajnie się przechodziło całe trasy ślizgając się od bandy do bandy i długi czas to była moja ulubiona część
Ktoś mi kiedyś tłumaczył na forum że drifty w MKDS to była największa wada gry. Nie wiem o co chodzi, bo sam je lubiłem
Pewnie przez to, że nadużywanie driftów wygląda tak:Ktoś mi kiedyś tłumaczył na forum że drifty w MKDS to była największa wada gry. Nie wiem o co chodzi, bo sam je lubiłem
Cóż, Naughty Dog zrobiło drifty dobrze w swoim pierwszym i jedynym podejściu do kartów
Snaking na szczescie usuneli po mkds. Wracajac do ai to i tak uwazam, ze ds byl mega przystepny. Jak sie opanowalo gre to mozna bylo 150cc cisnac z ogromna przewaga. W wii to jest niewykonalne. Shitstorm jest jak sie oddalisz 2 zakrety. Nigdy nie zapomne jak rzucalem karwami, bo jadac na czele dostawalem 3 czerwone, niebieska i orzed przepascia piorun, konczac na 12 pozycji. Alez to byla hcujnia.
Kiedys kupilem tez mk64 na vc, bo kumpek z dziecinstwa zachwalal i chcialem zobaczyc jak to smigalo. Jezu jaka to byla kupa. Tam nawet 2s przewagi nie szlo zrobic, bo nawet na mapce bylo widac jak konkurencja przeskakuje pol mapy i dogania nas w sekunde.
MK64 to się w ogóle strasznie zestarzało. W trójwymiarowym otoczeniu nie da się precyzyjnie sterować dwuwymiarowymi duszkami.
czekam na gameplay z tych tras jakis lepszy, bo sam trailer niekoniecznie mi przypadl, przez te ujecia kamery. Pamietam ze po e3 jais gameplay z Yoshim pokazywal pazura, jak ta gra jest ładna. Tu na trailerze jeszcze tego nie zauwazylem. No ale gra na premiere najprawdopodobniej być musi ![]()
Ten post był edytowany przez Tawotnica dnia: 08 lutego 2014 - 00:24
świetna!
No, ja po cichu liczyłem, że to będzie okładka ostateczna, bo super wygląda,
Super to wygląda.
A jakiś fajny tryb singlowy będzie? Czy tylko kilka marnych Grand Prix po trzy wyścigi na krzyż. Takie np. Smash Brosy zawsze miały jakiegoś ciekawego singla to i tu możnaby coś wyrzeźbić.
A jakiś fajny tryb singlowy będzie? Czy tylko kilka marnych Grand Prix po trzy wyścigi na krzyż. Takie np. Smash Brosy zawsze miały jakiegoś ciekawego singla to i tu możnaby coś wyrzeźbić.
Singiel w Mario Kart to tylko rozgrzewka przed multi
w direkt'cie tego nie zauważyłem, ale piszą na vgchartz, że premiera 30 maja...
Ale ta gra wygląda!!!! Pierwszy MK który pokazuje coś graficznie?
Trasy wyglądają szalenie ![]()
Giereczki wideo dla dzieci →
CurrentGen →
Multiplatformy →
AntonblastRozpoczęte przez Tawotnica , 08 maj 2026 |
|
|
||
Giereczki wideo dla dzieci →
CurrentGen →
Multiplatformy →
Lorn's LureRozpoczęte przez Tawotnica , 07 maj 2026 |