Wiecie, że N 7650 można użyć jako pilota, przykład mamy już dany program w telefonie i idziemy do jakiegoś sklepu np. MM i przełączamy programy w televizorach

hehehe...przypomniales mi o mojej "armacie", ktora lezy gdzies gleboko w podziemiach, bo nigdzie nie moglem dla niej znalezc miejsca...a zwie sie ona philips twist...raz jak nia rzucilemw w kolege to malo brakowalo a polamalbym goa pamiętam, jak ojciec dawno temu zdobył starego Maxona... to dopiero była broń ofensyno-defensywna... i jeszcze miał specjalną podstawkę do ładowania, a ładować trzeba go było cały dzień, żeby działał potem przez kilka godzin
A ja mam od prawie roku Nokie 6100 i na razie jestem z niej zadowolona,
chociaż czasem już myślie o zmianie na jakieś lepsze cacko
Mam ten sam, ale jedyne co mi przychodzi do głowy jeśli chodzi o zmiane to wymiana obudowy bo po prostu obecny kolor (czyt. złoty) jest do bani i te głupie dzwonki polifoniczne... "do piekła"...
Syon ja już jakiś czas temu kupiłam se nową obudowę srebrną z ptaszkiem Twety. Oryginalnie miałam granatową i też mi się za bardzo nie podobała
A co do tych dzwonków to mi się wydaje że nie są takie złe
Powiem tyle! Co za kretyn skończony! Wiesz ze dzięki "ładowaniu" się Nokii i innych firm (w przyszłości) ceny innych konsol przenosnych i gier na nie będzie spadać? To sie nazywa konkurencja, a czym większa konkurecnja tym lepiej dla Nas! Ja miałem GBA ale sprzedałem bo nie bede dawać za gry 200 zł, siano dolozylem do aparatu cyfrowego!MI OSOBISCIE SIE NIE PODOBA, ZE NOKIA WCINA SIE W RYNEK KONOL KIESZONKOWYCH
MAM NADZIEJE, ZE ICHTELEFONY OKAZA SIE STRASZNA PORAZKA
![]()