A i grafika jest bardzo fajna. NIe ma ochów i achów ale robi świetne wrażenie moim zdaniem. Ostra jak brzytwa z fajnymi teksturkami (choć krowi placek też się znajdzie)... Natomiast gameplay jest świetny. Nie znam lepszej gry do multi. Chyba...

Tak, Golf wymiata. Już wiem czemu ludzie wydaja kupe kasy na ten sportNie zauważyłem żeby był taki temat. Dla mnie WS to odkrycie roku. Golf miażdży i zabija. Pochłania wszystkich którzy stoją w okół. Nie wiem, może się starzeję, ale pykam w nią w kołko ( w nocy gram w zeldę. niedługo umrę z wycięczenia). Ale najfajniejsze jest to, że gra faktycznie wciaga osoby postronne i przykuwa jak magnes. Kto by pomysał, że namówię rodzinkę, do partyjki na konsoli... Świetna sprawa.
Narazie nie mam czasu i nie bardzo moge wygospodarowac te kilka godzin ( bo tak to wciaga !! ), zeby przysiasc do tego i jakies rekordziki ponabijac ( 450 punktów to moj najlepszy wynik jak datąd).Challenge to moje drugie imie osttanio
Chociaż trafiania do dołka i na green są za łatwe, to celowanie w tarcze wviąga jak ruchome piaskie! Przepadłem. A propos Max jaki masz rekordzik w tym? Ja sprawdze i napisze.
Ma ktos jakies rekordy - Skill Points? ... w Boxie doszedlem do ponad 1000 i pojawilo mi sie ze jestem "pro" z jedna gwiazdką w literce "o". Da sie wiecej gwiazdek wychaczyc - myslalem ze niema tu zadnych osiagniec, a jednak poziom trudnosci rosnie - narazie gram w BOX, a teraz z tymi PRO jest trudniej - JEST FAJNIE.
mysle, że skala wyjdzie z telewizora.sprawdzić co będzie dalej
Widzę, że pierwszy raz z grą nie na Sony to duży szok, bo dawno nikt nie napisał tylu bzdur w jednym zdaniu
czyli marne prowo
Pograliśmy w sports, na razie ograłem tenis, boks, golf i tenis jest łatwy, boks losowy, a golf mi się dłuży, dzieci grają w tenisa i na razie im wystarczy.
Marne, bo po użytkowniku z takim stażem oczekuje się więcej.
Ale rozumiem, że chcesz trafić do jednego worka z I/Jurasem czy innym Otaconem. Trochę to smutne
Ten post był edytowany przez lukaszSA dnia: 30 sierpnia 2017 - 06:37
sprawdzę kręgleDeb, kręgle! Kręgle są ponadczasowe, reszta to popierdółkiPograliśmy w sports, na razie ograłem tenis, boks, golf i tenis jest łatwy, boks losowy, a golf mi się dłuży, dzieci grają w tenisa i na razie im wystarczy.
oby to było super mario galaxy