Hmmm....nie zauważyłem żeby przycinała.Gra rzadko bo rzadko ale przycina się
![]()
Reszta jest obłędna:)
Nawet jeśli gdzieś zauważyłeś to nie zmienia faktu że gra jest przez prawie cały czas płynna, ewentualne przycięcia w niczym nie przeszkadzają.
Na forum beyond3d piszą że gra ma dynamiczny bufor ramki, chodzi w zależności od potrzeb od 1280x1080 do 1920x1080, przy czym przez większość czasu trzyma 1080p i 60fps. Przy tak wysokiej jakości grafiki, takiej ilości shaderów, osiągnięcie 1080p60 jest niebywałe.
Byłaby tandeta za 200zł, za 65 jest full wypas. Oni wiedzą co robią, na bank wyjdzie wiele paczek z trasami do kupienia. Zresztą jakbyś zobaczył tego Wipeouta na telewizorze FullHD to byś znowu zachorował :]LOL! jaka tandeta
nie mam nic do tras z wipeouta pure, byly fajne ale strasznie krotkie, jak to na handhelda
sie postarali, niech ich
![]()
![]()
![]()
ale przynajmniej wyleczylem sie z tego wipeouta
http://www.ps3site.p...-hd-ma-problem/Wielu graczy ma dość poważny problem z WipEoutem HD. Gra systematycznie zalicza zwiechy. Jeżeli ten problem dotyczy także was, nie musicie się martwić o swoją PS3, z waszą konsolą jest wszystko ok. Problem leży w… liście przyjaciół. Gra wiesza sie tylko wtedy, gdy jesteśmy online i posiadamy więcej niż 50 osób na liście kontaktów. Jeżeli wasza PS3 nie jest zalogowana do PlayStation Network, wszystko śmiga w jak najlepszym porządku.
Oh, w trybie ZONE jest to aż za bardzo widoczne. W reszcie trybów praktycznie nie do wychwycenia.A ja nie mogę nie zauważyć że pisałem o tym stronę temu :] Swoją drogą kapitalny pomysł, trudniej zauważyć niższą rozdziałkę, szczególnie w tak szybkiej grze, niż spadek animacji.