Strzelam że 3rd party stwierdzili że lepiej jest przerobić Joy-Cona na zwykłego pada niż przekładać analog
Ale co do zasady zgoda. Układ z Wii U jest najlepszy
Potwierdzi, myślę
Strzelam że 3rd party stwierdzili że lepiej jest przerobić Joy-Cona na zwykłego pada niż przekładać analog
Ale co do zasady zgoda. Układ z Wii U jest najlepszy
Ja się szybko przyzwyczajam do komfortu (xd) i po Steam Decku po prostu nie gram na Switchu i to pomimo, że mam ten cały Nitro Deck. Porp prostu jest okropnie niewygodnie.
Deck jest naprawdę god tier pod względem komfortu.
Jak na moje żaden współczesny handheld, chociażby ze względu na wagę i duży rozstaw rąk nie jest na dłuższą metę jakoś super wygodny, a dla krótkich sesji ergonomia aż takiego wielkiego znaczenia nie ma.
Gdzie sytuacja z urządzeniami 3rd party w segmencie joy-conów daleka była i pewnie daleka będzie do ideału. Nadal chyba nie ma podzielonego kontrolera z normalnym krzyżakiem, który by działał bezprzewodowo. Hori split pad (spoko padzik) np. działa tylko w trybie handheld.
Kąsola większa to i pudełka gier większe
Ten post był edytowany przez lukaszSA dnia: 10 stycznia 2025 - 08:24
Kąsola większa to i pudełka gier większe
Troszkę szkoda. Będą więcej miejsca zajmować.
Kup większe mieszkanie
Z jednej strony fajnie, bo będzie większy art. Z drugiej nie uda się ich fajnie ułożyć koło siebie.
Ale kumam. Sam design konsoli jest baaaardzo podobny do pierwszego Switcha, więc starają się jak mogą, żeby było widać różnicę: w pudełkach, z jebitną 2 w logo, itp.
Nawet jeśli to prawda, to spodziewałbym się zaokrąglenia do 1899/1999.
Potwierdzone.Potwierdzone ze nazwa to będzie switch 2 czy wysilą się bardziej?
Pierwszy sprzęt Nintendo z dwójką w nazwie (oprócz 2DSa, lol). Chyba za bardzo się sparzyli na We You lol
Pierwszy sprzęt Nintendo z dwójką w nazwie (oprócz 2DSa, lol). Chyba za bardzo się sparzyli na We You lol