O borze jakie to ładne chyba zraaz kupie :omg:
lis w grze = trzeba kupić
czy ja wiem, wygląda na cwanego, więc pewnie kupisz a okaże się, że gra nie działa ![]()
ale tak perfidna kopia Ori, że to na pewno jakiś cwaniak robi.
Proponuję do tematu jeszcze dołożyć "gówniaki poniżej 90%", bo takie crapy też nie zasługują na osobne topici.
Z tematu o Wiedźminie wystarczy wyrzucić wszystkie posty, które nie tyczą się QB.
Z tematu o Wiedźminie wystarczy wyrzucić wszystkie posty, które nie tyczą się QB.
a co do kurwy nędzy ma Quantum Break do Wiedźmina? ![]()
Ta gra z lisem wygląda bardzo ładnie, ale ponoć jest to gameplayowy śmieć.
Czyli jak większość indyków
widać, że na konsolach zalew hitów jak się takim odpadkiem z zeszłego roku jaracie
Ta gra z lisem wygląda bardzo ładnie, ale ponoć jest to gameplayowy śmieć.
Na steamie średnia 9/10. Ale to pewnie perełka jak na pecetowe standardy.
Na steamie daje się daję łapkę w górę/łapkę w dół więc dość słaby wskaźnik, jak gra ma "overwhelmingly positive" to można wtedy traktować to jako odpowiednik 90%, ta gra ma na meta 75 i user score 7,1 co sie zgadza z recenzjami "very positive" ogólnie i "mostly positive" ostatnie
widać, że na konsolach zalew hitów jak się takim odpadkiem z zeszłego roku jaracie
zacytuj choć jednego posta w którym ktoś się jara.
Jaram się grafiką, niezbyt grą jako taką. Pewnie dlatego nie założyłem dla niej osobnego tematu, jak Czesław dla każdego indie gówniaka ![]()
Ironia nie jest Twoją mocną stroną.
![]()
nowe jet set radio?
nowa gierka od Klei, tym razem rpg, będzie walka ale duże znaczenie będą miały też negocjacje
a i nowa gierka od twórców Stardew Valley ( oprócz pc będzie też na Switcha i Xone )
Ten post był edytowany przez Eldarion dnia: 13 czerwca 2017 - 16:17
Unadvanced Wars!!! ![]()
a to sorki ![]()
https://www.youtube....h?v=8FhjOx92W_Y
cyberpunkowe hotline miami
Ten post był edytowany przez bartezoo dnia: 21 września 2017 - 13:08