Powiedzieć, że mam hype to nic nie powiedzieć, matko bosko.
Ten post był edytowany przez Cudak dnia: 11 listopada 2021 - 00:44
Powiedzieć, że mam hype to nic nie powiedzieć, matko bosko.
Ten post był edytowany przez Cudak dnia: 11 listopada 2021 - 00:44
Gierka faktycznie wygląda prosto, nareszcie solsy dla mnie zrobili
Zelden Ring.
Jeszcze lepiej! Zelden Ling!
Tę karuzelę śmiechu może przerwać tylko opinia Woroqa z bety.
Po Sekiro miałem zero zaufania do Fromasków, ale obejrzałem trzy prevki i cóż, zapowiada się gra życia.
To jest niesamowite, że po tym całym czekaniu i braku żadnego sensownego materiału przez tak długi czas, nagle okazuje się po wysypie materiałów, że ta gra to Dark Souls 4. Ta gra zbiera cały dorobek (w tym ogrom animacji, HUD, mechaniki itp.) FROM i miksuje to w otwartym świecie. Nie narzekam, bo bardzo podoba mi się to, co widzę, poza tym gra ma też dużo nowości, ale jednak dominuje tu przytłaczające 99% DkS things.
Na nic bardziej nie czekam tak czy siak.
To jest niesamowite, że po tym całym czekaniu i braku żadnego sensownego materiału przez tak długi czas, nagle okazuje się po wysypie materiałów, że ta gra to Dark Souls 4. Ta gra zbiera cały dorobek (w tym ogrom animacji, HUD, mechaniki itp.) FROM i miksuje to w otwartym świecie. Nie narzekam, bo bardzo podoba mi się to, co widzę, poza tym gra ma też dużo nowości, ale jednak dominuje tu przytłaczające 99% DkS things.
Na nic bardziej nie czekam tak czy siak.
Wiesz, od Dark Souls 3 minęło trochę lat, po drodze było Sekiro z zupełnie nowym WSZYSTKIM Ja się tam spodziewałem, że to będzie trochę bardziej nowo-generacyjna gierka pod względem grafiki, animacji itp. A tu myk, Elden Ring wygląda jak Dark Souls 3 Part 2.
Ale w moim przypadku to tylko małe narzekanie, bo czekam motzno.
Bossowie są na każdym kroku, większość to kopiuj-wklej Sekiro, podobieństwo zwłaszcza z wydłużaniem i przetrzymywaniem ataków.
Burn się ucieszy.
Mnie cieszy przegięta magia, ależ będzie czizowanko
Ach, Sekiro, efektowność kosztem walki tylko jedną bronią i brakiem jakiejkolwiek gejplejowej swobody. Nie, dziękuję. Wzięli z niego stealth, skok, trochę tego przełamywania wbijaniem demedżu, w zupełności wystarczy.
Ten post był edytowany przez burnstein dnia: 13 listopada 2021 - 15:59
Mnie cieszy przegięta magia, ależ będzie czizowanko
Ach, Sekiro, efektowność kosztem walki tylko jedną bronią i brakiem jakiejkolwiek gejplejowej swobody. Nie, dziękuję. Wzięli z niego stealth, skok, trochę tego przełamywania wbijaniem demedżu, w zupełności wystarczy.
Ten post był edytowany przez Woroq dnia: 13 listopada 2021 - 22:31
Wincy rał wideło!
Niestety ciężko jest grać jedna ręką (w drugiej trzymałem telefonWincy rał wideło!
Ten post był edytowany przez Woroq dnia: 14 listopada 2021 - 15:54
Premierę przesunęli dokładnie na dzień moich urodzin, już piszę podanie o kodzik ze skanem dowodu i zdjęciem chorego dziecka ze stocka.
w moje imieniny
to już ten wiek że Tork śledzi i obchodzi imieniny?
Meh, 3 minuty bełkotu, to akurat najmniej mnie w tej gierce interesuje.