https://youtu.be/9bRWIdOMfro
https://youtu.be/7RdDpqCmjb4
Ten post był edytowany przez Dixi dnia: 01 listopada 2019 - 19:23
Ten post był edytowany przez Dixi dnia: 01 listopada 2019 - 19:23
Łysy w czerwonej koszulce pewnie załamany, że w tym roku nie miał czego hejtować.
Jaram się
No jaram się również, ale ma być paladyn na młotki.
Nie no Diablo nowe, jest jaranko, ale są też obawy. Mniej online i gry usługi proszę.
O, taka bardziej II niż III.
Ten post był edytowany przez filip dnia: 01 listopada 2019 - 22:14
Dwójka do dzisiaj robi, jak niedawno grałem to odechciało mi się grać w inne gierki na dobre kilka tygodni. Tam nawet każdy pojedynczy dźwięk czaru czy aury był idealny. D4 proszę nie zjebcie tego.
Jak będzie prawdziwy następca Diablo 2 to będzie sztosiwo
problem z D3 był taki, że gra się sama przechodziła nawet jak przy niej zasypiałeś grając na podwyższonym poziomie trudności. W D2 musiałem być skupiony grając na defaultowym poziomie trudności
To chyba nie grałeś nekromantą nigdy
Mikrotransakcje potwierdzone, ale mają dotyczyć tylko przedmiotów kosmetycznych
Taa... na pewno.
Dobrze słyszę, że Boberek?
Pooglądąłem jakiś gejplej i ha ha zrobili z Diablo Destiny.
Oj, czuję że będzie jak D2
W końcu mroczny klimat.
Dziwi mnie fakt, że tylko potwierdzili na PC, PS4 oraz XboxOne
Pewnie wyjdzie jak było z D3 czyli na zakończenie życia konsol podstawka, a nowa generacja dostanie już z dodatkiem poprawioną wersję.
Ten post był edytowany przez Tynio dnia: 04 listopada 2019 - 15:48
Ten post był edytowany przez filip dnia: 05 listopada 2019 - 20:41
Ale jak już przepraszają, to niech to robią porządnie, a nie "przykro nam, że jesteście urażeni".
A o co chodzi w ogole?
w Diabolo będą tylko dwie płcie
Giereczki wideo dla dzieci →
CurrentGen →
Multiplatformy →
CovenantRozpoczęte przez ACZ , Dzisiaj, 15:09 Legions Studios, PC, PS5, XSX i 1 więcej... |
|
|
||
CurrentGen →
Nintendo Switch →
Savant - Ascent REMIXRozpoczęte przez Tawotnica , 08 gru 2024 D-Pad Studio, Switch, PC |
|
|
||
CurrentGen →
Multiplatformy →
Prison CityRozpoczęte przez Tawotnica , 19 lis 2024 Programancer, Retroware, Switch i 5 więcej... |
|
|
||
CurrentGen →
Multiplatformy →
Penny's Big BreakawayRozpoczęte przez Tawotnica , 16 lis 2024 Evening Star, Private Division i 4 więcej... |
|
|
||
CurrentGen →
Multiplatformy →
Sonic x Shadow GenerationsRozpoczęte przez ACZ , 15 lis 2024 Sega, PS5, PS4, XSX, XSS, XONE i 2 więcej... |
|
|