Demka do dziś robią wrażenie, jest też jakaś gra (jak w FF VIII) jednak jeszcze nie grałem (trzeba mieć 5 kart, Ja mam 4). Na razie bardzo pozytywnie

Nie wiem, nie doszedłem tam, ale chyba nie przechodziłeś Monster Areny i Dark Aeonów w FFX, oraz nie mierzyłeś się z Valkyrie Profile 2: Silmeria@Tai opłaca się skończyć FF VII ze szczególnym uwzględnieniem pokonania weaponów, nigdy potem (nie skończyłem FF XII) nie było tak trudnych potyczek
W zupełności się zgadzam, gra wygląda rewelacyjnie na psp
...no dobra idę do plankonika, bo pojechał ją jakiś boss w lesie
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Tylko LL ma kosmate myśli.Tu już wszystko się wszystkim kojarzy
Nie. To tak nie zabrzmiało. Ani trochę.Zdajesz sobie sprawę z tego, jak to zabrzmiało...? XD
Moment w tej wiosce, gdy drużyna się budzi... i sobie spacerujesz... i muzyka... Wtedy się zakochałem w tym klimacieWyszliśmy właśnie z jakiejś jaskini lodowej i pędzimy do jakiejś wiochy...
Po co to zacząłem czytać? Od parunastu dni na poważnie zacząłem grać w FF8 i po przeczytaniu tego, co tu piszecie mam straszną ochotę na 9, bo w to też nie grałem. Ale jednak skończę 8, bo też mi się bardzo zaczęła już podobać, a potem kupuję 9, dlatego bez znaczących spoilerów bez [spoilera] proszę