Skocz do zawartości

Zdjęcie

PS4 pomoc


  • Zaloguj się by odpowiedzieć
508 odpowiedzi na ten temat

#61 Jedyn Napisany 12 listopad 2014 - 16:29

Jedyn

    RYJ

  • Forumowicze
  • 19801 Postów:

super, dziekowka :)

 

Straszny bubel - konsole mam od maja, przeszedlem COD Ghosts, Swappera i Abe'a........ a gram na niej 'normalnie' od wrzesnia w Destiny - scout rifle mocno R2 mi zjechal hehe, galki wytarte :) Niezle koszty cieli, DS3 do dzisiaj dziala sprawnie...


  • 0

#62 vagrant3 Napisany 12 listopad 2014 - 16:39

vagrant3

    złoty członek

  • Forumowicze
  • 9819 Postów:

'wycierające' się gałki w tym padzie to mit.


  • 0

#63 michalmarek77 Napisany 12 listopad 2014 - 17:04

michalmarek77

    Big Boss

  • Forumowicze
  • 4419 Postów:

Żaden mit, sam pisałem jakiś czas temu jak byłem na "kumplowej " sesyjce w Towerfall,  4 pady kumpli miały poniszczone gałki.

Przynajmniej jakas czesc badz cala ktoras tam seria padow miala spieprzona jakosc. Takie sa fakty.

Pady ktore obecnie dodawane sa do konsol/mozna kupic maja wyraznie inny material na galkach. 

 


  • 0

#64 Jedyn Napisany 12 listopad 2014 - 17:07

Jedyn

    RYJ

  • Forumowicze
  • 19801 Postów:

ale zeby po 2 miesiacach takie cuda :)?


  • 0

#65 vagrant3 Napisany 12 listopad 2014 - 18:05

vagrant3

    złoty członek

  • Forumowicze
  • 9819 Postów:

Żaden mit, sam pisałem jakiś czas temu jak byłem na "kumplowej " sesyjce w Towerfall,  4 pady kumpli miały poniszczone gałki.

 


zapomniałem o emotce w swoim poście :P


  • 0

#66 leplutorius Napisany 12 listopad 2014 - 18:09

leplutorius

    Link

  • Forumowicze
  • 323 Postów:

Niestety, u mnie prawa gałka to już goły plastik.


  • 0

#67 fingus Napisany 12 listopad 2014 - 18:17

fingus

  • Moderatorzy
  • 31190 Postów:
A podobno tylko Kurzemu się wycierało. :reggie:
  • 0

#68 Jedyn Napisany 12 listopad 2014 - 18:48

Jedyn

    RYJ

  • Forumowicze
  • 19801 Postów:

znalazlem solucje :hihi:

 

http://allegro.pl/na...4764657513.html


  • 0

#69 twilitekid Napisany 12 listopad 2014 - 21:27

twilitekid

    HBH

  • Forumowicze
  • 6740 Postów:

Dlaczego 300MB update do Infamous ściągnął mi się w 2 minuty, a aktualizacja systemu 200MB od kilkunastu min ma 4 hours left i idzie jak krew z nosa? 


Ten post był edytowany przez twilitekid dnia: 12 listopad 2014 - 21:28

  • 0

#70 torq314 Napisany 12 listopad 2014 - 21:34

torq314

    Buddhabrot

  • Moderatorzy
  • 21909 Postów:
też tak ostatnio mam u nich
  • 0

#71 twilitekid Napisany 12 listopad 2014 - 21:37

twilitekid

    HBH

  • Forumowicze
  • 6740 Postów:

Nie, szlag mnie trafi, nie czekam... 


  • 0

#72 twilitekid Napisany 12 listopad 2014 - 21:43

twilitekid

    HBH

  • Forumowicze
  • 6740 Postów:

Sony sie mnie boi. Napisałem, że szlag mnie trafi i nie czekam, po czym wystartowało i zeszło w minutę ;]


  • 0

#73 Jedyn Napisany 13 listopad 2014 - 10:01

Jedyn

    RYJ

  • Forumowicze
  • 19801 Postów:
Dzwonilem do serwisu. Czas naprawy ds4 - 2 tygodnie LOL.
  • 0

#74 Shinigami Napisany 14 listopad 2014 - 06:54

Shinigami

    bilf

  • Forumowicze
  • 32739 Postów:

Dlaczego 300MB update do Infamous ściągnął mi się w 2 minuty, a aktualizacja systemu 200MB od kilkunastu min ma 4 hours left i idzie jak krew z nosa? 

 


Musisz nie mieć szczęścia w życiu, ja właśnie włączyłem konsolę i aktualizacja pobrała mi się krócej niż w minutę, a instalacja zajęła może 2-3.


  • 0

#75 Raikoh Napisany 15 listopad 2014 - 16:32

Raikoh

    Dark Hollywood

  • Forumowicze
  • 15602 Postów:

Znam niby odpowiedz, ale jeszcze chce sie upewnic.

Otoz dzis moje ps3 (lub jutro) bedzie mialo nowego wlasciciela, mialem 16 kont i wszystkie za wyjatkiem glownego skasowalem. Czy swoje glowne konto tez moge usunac i zniknie ono z pamieci tej konsoli, ale na ps4 bede mogl sie na nowo logowac i grac na nim? Nic nie przesylalem do chmury ani nigdzie, wiec kasowac czy musi zostac?


  • 0

#76 michalmarek77 Napisany 15 listopad 2014 - 16:47

michalmarek77

    Big Boss

  • Forumowicze
  • 4419 Postów:

Jesli konto skasujesz, to tylko jego istnienie na danej  konsoli, ono samo bedzie nadal istniec...

Ewentualnie wejdz przez sklep na www i wejdz w zarzadzanie kontem, i tam mozesz tez usunac przypisanie konta dla konsol.

UWAGA!

Z www mozesz usunac takie przypisanie kont dla wszystkich konsol do ktorych do konto jest przypisane...

Generalnie zaden to problem, bo kiedy tylko zechcesz , logujac sie juz fizycznie na konsoli, bedziesz w stanie to konto do danego sprzetu ponownie przypisac...

 

Swoja droga, żal , że pół_bug DeS i DkS1/2 chce się pozbyć takiego sprzętu...


  • 0

#77 Raikoh Napisany 15 listopad 2014 - 16:52

Raikoh

    Dark Hollywood

  • Forumowicze
  • 15602 Postów:

Dzieki za odpowiedz mm77. No tak, za duzo tego by bylo. W poniedzialek juz bedzie XO, a 25 marca PS4 z Bloodborne :) 


  • 0

#78 fingus Napisany 18 listopad 2014 - 00:21

fingus

  • Moderatorzy
  • 31190 Postów:
Czy to jest normalne zachowanie PS4 i PSN, że gdy np. pobieram łatkę 2.5GB, to 400 mega ściąga mi się w ciągu paru minut, a potem nagle wszystko zwalnia, czas się rozciąga i prognoza rośnie do 9 godzin? Tzn. nie pytam o normalność w kategoriach uniwersalnych, tylko peesenowych. Taki sonowski substytut normalności. :doge:
  • 0

#79 twilitekid Napisany 18 listopad 2014 - 00:24

twilitekid

    HBH

  • Forumowicze
  • 6740 Postów:

Miałem ostatnio podobnie. Norma ;]


  • 0

#80 lukaszSA Napisany 18 listopad 2014 - 07:00

lukaszSA

    Overall expert

  • Forumowicze
  • 17754 Postów:

Wszystko co jest nienormalne w kategoriach uniwersalnych jest normalne w kategorii psnowej. :tak:


  • 0

#81 Danteusz Napisany 18 listopad 2014 - 18:44

Danteusz

    Alpha Male!

  • Administratorzy
  • 27931 Postów:
Nie wiem czy coś się nie zmieniło, ale na PS3 patche były pobierane z innych serwerów niż PSN. Gdy miał miejsce słynny włam na serwery Sony można było pobierać łatki, mimo że wszystko inne było wyłączone
  • 0

#82 torq314 Napisany 18 listopad 2014 - 19:12

torq314

    Buddhabrot

  • Moderatorzy
  • 21909 Postów:
też tak mam ostatnio.

ZAWSZE, ale to ZAWSZE, wszystko od Sony szło mi w tempie 2mb/s. Od kiedy posiadam ich konsole od 2009.

Ale w ostatnim miesiącu idzie mi różnie, bardzo rzadko tak jak wtedy, a najczęściej w tempie na oko jakieś 300-400kb/s.
  • 0

#83 michalmarek77 Napisany 29 listopad 2014 - 19:11

michalmarek77

    Big Boss

  • Forumowicze
  • 4419 Postów:

Pomoże mi ktoś z poniższym bo albo coś jest nie tak albo jestem idiotą...

Próbowałem dodać JURASa do znajomych, i na PS$ wbiłem wyszukiwanie użytkowników, wpisałem "juras" i fuck,2000+ wyników...i gdzieś tam, cholera wie gdzie , jest pewnie juras...

W T F ????

Wie ktoś jak zrobić by wynikiem była tylko i wyłącznie osoba o takiej ksywie, czy Sony coś pochrzaniło ?


  • 0

#84 Yoori Napisany 30 listopad 2014 - 12:38

Yoori

    Jałowy

  • Forumowicze
  • 8146 Postów:

To może wpisz Juras a nie juras :P No i chyba coś jest nie tak, bo przecież dwie różne osoby nie mogą mieć takiego samego PSN ID a ty piszesz że ponad 2k ludzi ma to samo ID :blink:


  • 0

#85 Schrodinger Napisany 30 listopad 2014 - 12:40

Schrodinger

  • Reformatorzy
  • 50376 Postów:
wielkość liter nie ma znaczenia, dziwny błąd wczoraj dodawałem ludzi i był ok, ale spróbuje potem jurasa dodać też
  • 0

#86 Yoori Napisany 30 listopad 2014 - 13:01

Yoori

    Jałowy

  • Forumowicze
  • 8146 Postów:

Właśnie chyba ma znaczenie, jak szukałem lukaszaSA to jak wpisałem "SA" z małej litery to mi nikogo nie znalazło a jak wpisałem z dużej to go od razu znalazło.


  • 0

#87 michalmarek77 Napisany 30 listopad 2014 - 17:33

michalmarek77

    Big Boss

  • Forumowicze
  • 4419 Postów:
Juras czy Juras - w obu przypadkach 2600+ wyników, których nie da się przeszukać, które nie są sortowanie w żaden sposób.W T F...
  • 0

#88 torq314 Napisany 30 listopad 2014 - 18:25

torq314

    Buddhabrot

  • Moderatorzy
  • 21909 Postów:

Juras czy Juras

a próbowałeś Juras?
  • 0

#89 michalmarek77 Napisany 30 listopad 2014 - 18:29

michalmarek77

    Big Boss

  • Forumowicze
  • 4419 Postów:

Probowalem juras, Juras, Juras/spacja//spacja/ , /spacja/juras, Jóras...yooras, Dżóras...

Może jeszcze jakaś równie wysoce konstruktywna podpowiedź ? :cf:


  • 0

#90 torq314 Napisany 30 listopad 2014 - 18:37

torq314

    Buddhabrot

  • Moderatorzy
  • 21909 Postów:

Probowalem juras, Juras, Juras/spacja//spacja/ , /spacja/juras, Jóras...yooras, Dżóras...
Może jeszcze jakaś równie wysoce konstruktywna podpowiedź ? :cf:

nie załapałeś aluzji do "tomato czy tomato".
  • 0