http://gamingeveryth...-project-beast/
ed1
ed2
Ten post był edytowany przez torq314 dnia: 19 marca 2015 - 21:00
Ten post był edytowany przez torq314 dnia: 19 marca 2015 - 21:00
Nextgenowe SOULSY!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!
To nie wygląda jak next gen
Bo to screeny z trailerka nagranego kartoflem.
Wygląda jak Soulsy, a ciekawe jak sama mechnika gry.
Zaczyna to lajtownie, ale powoli nudzić
Ten post był edytowany przez Ney dnia: 02 maja 2014 - 19:46
Na screenie z nazwą Frome widać chyba szotgana, więc to już jakaś różnica.
Większość w temacie DS2 jest zgodna, że klimat gdzieś zanika i jedynka była lepsza.
Tasiemiec zawsze będzie tasiemcem i się kończy
Świat soulsów może być, ale czekam na info jak to będzie wyglądało i jak się będzie grało.
Project Beast? To jakiś duchowy spadkobierca The Last Guardian?
czuję mocarnego exa. xboty sie obsrają na E3.
Ten post był edytowany przez ACZ dnia: 02 maja 2014 - 21:11
Lucek pierdolisz. Ja po skończeniu DkS 2 przez tydzień nic nie odpalałem, bo wszystko inne jest słabsze.
Napisałem większość, a nie każdy
dla przypomnienia, glowny designer Demon's Souls i Dark Souls, Hidetaka Miyazaki, nie brał udziału przy produkcji Dark Souls 2, a jedynie chyba tylko z lekka doglądał produkcji, aby wszystko bylo okejka. teraz wiemy dlaczego. po cichu razem z Sony robi kozaka na PS4.
Ten post był edytowany przez ACZ dnia: 02 maja 2014 - 21:37
dla przypomnienia, glowny designer Demon's Souls i Dark Souls, Hidetaka Miyazaki, nie brał udziału przy produkcji Dark Souls 2, a jedynie chyba tylko z lekka doglądał produkcji, aby wszystko bylo okejka. teraz wiemy dlaczego. po cichu razem z Sony robi kozaka na PS4.
Prace nad grą trwają już prawie półtora roku, a głównym inwestorem i właścicielem IP jest Sony.
Ten post był edytowany przez Starh dnia: 02 maja 2014 - 21:45
Mogliby zrobić coś nowego...
Robią. Chyba, że masz na myśli jakiegoś racera, albo szczelankę z kower systemem.
Mnie to wygląda na kolejne Soulsy, więc meh.
Mnie to wygląda na kolejne Soulsy, więc meh.
Na stos z nim!
Nie szargać świętości, Soulsy gniotą kule. Co prawda przeszedłem tylko jedną część, ale oferuje ona jedne z najlepszych gamingowych wrażeń, jakich dostarczyły mi konsole.
Soulsami trzeba się jarać
Wy tak poważnie? 4 część tej samej formy i jaranko?
enyłaj, jak faktycznie będzie to ex, to jak MS nie zaskoczy na E3, to będzie przegranym.
Ja sie nigdy nie zajarałem, bardziej niz na to czekam na nowego CoDa, tru story.
W tej serii podobają mi się klimaty zamkowe i okolice.
Wszystkie miejscówki podziemne dla mnie zassysają.
Mówi się, że ta gierka ma być dla Soulsów tym czym one były dla King's Field, więc spoglądajmy w przyszłość z nadzieją