No i jest nowa konsola Nintendo. Myślę, że zasługuje na własny temat, żeby nie męczyć się w pogadankach o WiiU.
Ten post był edytowany przez Tawotnica dnia: 20 października 2016 - 15:06
No i jest nowa konsola Nintendo. Myślę, że zasługuje na własny temat, żeby nie męczyć się w pogadankach o WiiU.
Ten post był edytowany przez Tawotnica dnia: 20 października 2016 - 15:06
Nazwa chujowa.
Wykonanie tandetne.
Nadal wyglada to jak padlet i ida w tym kierunku...
Ale D1 i tak.
Kapitalnie to wygląda. Serio. Remastery i kartridże potwierdzone ale ten Marian, to chyba ten nowy co nie? No i Skyrim, więc chyba faktycznie będzie więcej 3rd party.
No nie wiem. Idealne dla Dediego, który musi się gdzieś w przedpokojach rozstawiać jak żona wraca z imprezki i chce sobie telewizję pooglądać.
meh
Ten post był edytowany przez Tawotnica dnia: 20 października 2016 - 15:23
Średnio mnie grzeje. Zamysł niby fajny, ale bez podniety.
Jest jarando Nie levle over 9000, ale jest
Dobry film, ciekawe funkcje (nie spodziewałem się przenośnego multi), Mario wygląda obiecująco Nazwa spoko.
Szkoda, że trailer nie mówi jednoznacznie czy grafa będzie na poziomie xbone. Po za tym boner i raczej day one.
Niby fajne, ale to nie zatrybi imo. No i na baterii to wytrzyma z 2h maks.
Nie kupił mnie ten filmik, ale wiadomo: będą pełnoprawne Pokemonsy -> kupuję.
Sprzedazowo zatrybi, oj zatrybi
Poczekajmy może jeszcze na cenę . Moim zdaniem jedną z większych przyczyn dlaczego WiiU okazało się chyba największym failem w historii konsolowego giereczkingu jest cena niezmiennie utrzymująca się na poziomie PS4 .
Ten post był edytowany przez Shinigami dnia: 20 października 2016 - 15:40
Fajnie ogólnie wygląda Największy minus jak na razie to ten krzyżak w podstawowym padzie... Niewiadoma to bateria oczywiście ! Ale pewnie w marcu i tak kupię
Nie. Problemem Wii U jest to, że do dzisiaj klienci i sprzedawcy myślą, że to nowy pad do Wii.
Tutaj jest całkowite odcięcie się od przeszłości. Świeży start i zaoranie konkurencji
Mario wygląda mi na powrót do formuły Mario 64 Ew. Galaxy. Szczególnie kamera to sugeruje, większe levele, bardziej tpp niż izometryczne.
IMO gowno. Taka mała zabawka może mieć moc co najwyżej WiiU. Na starego Skyrima mocy starczy (a widać z trailera, że fremrejt tnie), ale nie ma mowy, że na to będą wychodziły multi z PS4/XO, no chyba, że mocno pocięte.
No i carty będą drogie, skoro multiki często zajmują po kilkadziesiąt GB.
a ścigałki będo?
Mario Kart
Powinni pierdyknąć w filmiku kilka cyferek dla pokolenia prejsrejszyn, nie?Szkoda, że trailer nie mówi jednoznacznie czy grafa będzie na poziomie xbone.
Ależ będzie oranie w Choperze
Przenosne lokalne multi na 8 (a nawet 4) będzie dobre
Mario Kart