Obejrzałem trailer HD [www.gametrailers.com] . I za cholerę nie mam pojęcia jak można sterować Mariem.

Przeczytałem "wymiotem"a ze sterowaniem wiimotem moz ebyc moc!
oo zajebisty pomysl - naprawdeKażda galaktyka to nowy świat,każda planeta nowe możliwości (planeta wodna,planeta z inną grawitacją,planeta 2D,planeta gdzie zupełnie inaczej trzeba sterować,planeta parodia z Metroida - no możliwości poporstu odgroma) itp...
dla mnie to jest smieszne i tyle wam powiem..Jezli N mysli ze wydam na Marianka z 97 roku po liftingu 60 dolcow to sier grubo myla..bo kase bedzie mozna spozytkowac na inny sposob - kupujac chociazby Heavenly Sworda czy Gears of War..
Nintendo zyje troszeczke w innym swiecie i jak dalej beda nas zasypywac jakimis tony hawkami, smiesznymi wyscigami to
juz spiesze Koxiku z odpowiedzia..chodzi mi o to ze robionie tego Mariana teraz to chybiony pomysl..to jest to wszystko co bylo po lekkim liftingu..ta gra w 2006 r ma tylko racje bytu na Xbox Live Arcade..to nie jest nowy Mario..to jest taki Mario 64 HD oO w kosmosie..Ryo, ale tak właściwie to co Ci nie pasuje?
Unreal 3 EngineCzego jej brakuje
Dokładnie... Nawet fajnie to wygląda. Chociaż mam nadzieję, że te planety nie będą wszystkie takie mikroskopijne...Shadow of Colosus style
Nawet fajnie to wygląda. Chociaż mam nadzieję, że te planety nie będą wszystkie takie mikroskopijne...
To samo ode mnie. Dlatego WW jednak nie był dla mnie taki zajawkowy jak Ocarina. Lubię biegać po wielkich polach i sprawdzać co jest pod każdym kamieniem (Oblivionwole wielkie levele ociekajace szczegółami i tego mi tu bardzo brakuje