IMO będzie to current gen 1.2-1.3.ja mam nadzieję, że nie będzie to zalediwe current gen 1.1

IMO będzie to current gen 1.2-1.3.ja mam nadzieję, że nie będzie to zalediwe current gen 1.1
Choć przyjechałeś z Afryki i dopiero uczysz się polskiego, to Twój post jest jednym z najmądrzejszych jakie widziałem ostatnio w całym Internecie.nie degustujących w popierdułkach.
Jeżeli wypuściliby next-gena na poziomie dzisiejszych stacjonarek to równie dobrze mogliby strzelić sobie w kolano z bazooki.Po co kupować Cafe z 5 letnia technologią ,które na pewno będzie drogie w porównaniu z konkurencją skoro można nabyć któregoś z current genów i cieszyć się ilością wspaniałych tytułów jak i również zapleczem innowacjisprzętowo na bank będzie to current gen 1.5. w najlepszym przypadku. ja mam nadzieję, że nie będzie to zalediwe current gen 1.1
O ile w ostatnich dekadach Nintendo faktycznie sporo eksperymentowało z nowymi formami kontrolowania gier, to a)nowe procesory to jest innowacja, b)jest cała masa innych innowacyjnych rzeczy, których Nintendo nie wprowadziło i nawet bardzo niechętnie adoptują (np. wszystko związane z online), mimo że cała reszta branża na tym stoi.Choć przyjechałeś z Afryki i dopiero uczysz się polskiego, to Twój post jest jednym z najmądrzejszych jakie widziałem ostatnio w całym Internecie.
Prawda jest taka, że tylko wii okazało się być konsolą nowej generacji a ps3 czy x360 tą samą generacją, ale z wymienionymi podzespołami, jak to się dzieje z PieCami. O tym, że mam rację przekonały mnie Sony i Microsoft, które w końcu postanowiły dogonić Nintendo i wypróbowały kontrolery ruchu, ale kopia zawsze blednie przy oryginale. Pamiętajcie dzieciaki, N dało nam pada, dała analogi, wibracje, kontrolery ruchu, trójwymiarowy ekran. Reszta nic nie znaczy.
To raczej prawda połowiczna - pierwsza połowa jest bezsprzecznie prawdziwa i każdy obiektywny gracz to potwierdzi, ale druga to oczywista prowokacja z mojej strony i tak naprawdę jest wiele wartych uwagi multiplatform (np. Bioshock, Portal, Assassin's Creed 2).I się mylą.
Nintendofile wiedzą, że najlepsze gry pochodzą od Nintendo i żadne multiplatformowe ochłapy ich nie interesują.
I opatrzności za to dziekujmy. Dzięki temu mamy gry w pełnych wersjach, a nie sprzedawanych po kawałku. Chcę multi, to spraszam znajomych i gramy. Nie interesują mnie upodobania no-life,ów, którzy potrzebuja szukać kumpli przez internet.nawet bardzo niechętnie adoptują (np. wszystko związane z online),
I opatrzności za to dziekujmy. Dzięki temu mamy gry w pełnych wersjach, a nie sprzedawanych po kawałku. Chcę multi, to spraszam znajomych i gramy. Nie interesują mnie upodobania no-life,ów, którzy potrzebuja szukać kumpli przez internet.
A sprzęty, ktpre wymieniłeś nie potrafią same z siebie zaprezentować gier w 3d, gdyż potrzebują osobnego ekranu. Zresztą 3d nikogo nie obchodzi. A samo N ma tyle tytułow, że jest w stanie uciągnąc swoją konsolę tylko przy ich pomocy. Czekam na nowe 1080 i Wave Race'a.
OLOI opatrzności za to dziekujmy. Dzięki temu mamy gry w pełnych wersjach, a nie sprzedawanych po kawałku. Chcę multi, to spraszam znajomych i gramy. Nie interesują mnie upodobania no-life,ów, którzy potrzebuja szukać kumpli przez internet.
A sprzęty, ktpre wymieniłeś nie potrafią same z siebie zaprezentować gier w 3d, gdyż potrzebują osobnego ekranu. Zresztą 3d nikogo nie obchodzi. A samo N ma tyle tytułow, że jest w stanie uciągnąc swoją konsolę tylko przy ich pomocy. Czekam na nowe 1080 i Wave Race'a.
http://gameolosophy.com/consoles/rumor-rareware-on-3ds-future-of-metroid/- Retro Studios is not working on Eternal darkness 2 or Zelda
- Rareware and Nintendo have have had discussions of working on the 3DS
- the idea of working on a revamp of StarFox Adventures was discussed, but seems to have been shelved
- Banjo-Kazooie on 3DS is not out of the question
- much like Viva Pinata on DS, Microsoft thinks that brand extensions on DS could help them sell games on 360
- multiple third parties are working on ports of 360/PS3 games for Project Cafe, with one third party in particular porting a bunch of content
- Nintendo may consider letting the Metroid series cool for awhile after support for the franchise seems to be waning
- Nintendo thinks the Earthbound series makes more sense on portables, but that doesn't confirm anything in the works
- system is once again, more powerful than 360/PS3
http://neogo.pl/newsy/devils-third-na-wii-2/Na E3 Tomonobu Itagaki, były szef Team Ninja, zaprezentował swój nowy tytuł Devil’s Third. W chwili obecnej gra tworzona jest na konsole HD, czyli PS3 i X360. Wszystko wskazuje jednak, że opracowywana jest jeszcze jedna wersja.
Itakagi w wywiadzie dla Impress Watch wspomniał, że jego najnowsze dziecko tworzone jest w taki sposób, by dało się je przenieść na nieogłoszoną do tej pory platformę, która wspiera 3D. Na pytanie czy ma na myśli PSP2, a może coś innego, redaktor Impress Watch przeprowadzający wywiad otrzymał dość ciekawą odpowiedź. Itagaki powiedział bowiem, że choć nie powinien tego mówić, bo nie ma konkretnych informacji, to Nintendo bardzo prawdopodobnie ogłosi i wypuści wkrótce swoją nową platformę. O 3DSie już wiemy, więć zostaje nam tylko następca Wii, który to w przeciwieństwie do poprzednika będzie high-endową konsolą.
Jak bierzesz? Przecież prezentacja Wii2 na E3 = 0%No cóż, ja biorę pierwszego dnia
Super Mario Galaxy w HD? Wystarczy
Szkoda, że te plotki wyciągnąłeś z odwłoka.Jeżeli plotki okażą się prawdziwe i będziemy mieli do czynienia ze sprzętem 2-3 razy mocniejszym od PS3
Piszesz jakby Cafe miało już bazę 10+mln użykowników.Odrzucenie leżącej na ziemi kasy to strzał w stopę.
To przestań. Jeśli plotki (te z sieci a nie z Twojego rękawa) są prawdziwe, to Cafe będzie na starcie zacofane względem technologii dostępnych na rynku PC i tylko odrobinę wyprzedzi PS360.Wątpię czy kolejna generacja znokautuje Cafe technicznie.
Nie, jeśli (znowu) plotki są prawdziwe i N stawia na łatwość portowania z obecnej generacji konsol. I jeśli się sprzęt dobrze sprzeda.Najtrudniejsze będzie przekonanie 3rd party do Cafe.
Jednak w dobie śmierci exclusivów namówienie developerów do wypracowania portu są duże.
Wypluj te swojaNie mam nic przeciwko gdyby okazało się, ze The Legend of Zelda: Skyward Sword ukaże się także na nowej konsoli. Ba, bardzo bym tego chciał
Zelda czy Super Mario w HD to mokre sny, które spełnią się szybciej niż nam się to może wydawać
Jak dwójka się sprzedała ??Ciekaw jestem czy Ubisoft oprócz Wii PortZ przygotuje na start Red Steel 3
Po dwójce w sumie nawet bym się cieszył.
Tylko po co się męczyć graniem w crapowate fpsy, w gry leczące z kompleksu braku umiejętności grania na instrumencie albo gry dla grubasów, którzy nie umieją biegać po boisku?W Halo, Fifę, Rock Banda, Street Fighter, większość ścigałek i wiele innych gier można pograć w wiele osób na jednej konsoli.
Tylko po co się męczyć graniem w crapowate fpsy, w gry leczące z kompleksu braku umiejętności grania na instrumencie albo gry dla grubasów, którzy nie umieją biegać po boisku?
A street fighter prędzej czy później wróci do Nintendo. Capcom jeszcze pamięta, że najlepiej sprzedającą się grą w historii firmy był sf 2 na snesa.